accesorii - motosape-motocoase

Buletin de știri

Accesorii freze de zapada

Exista 16 produse.

Vrei ca munca de deszapezire sa fie mai placuta, mai eficienta si mai rapida? Doresti achizitionarea unor accesorii freze de zapada care sa reduca timpii de lucru si care totodata sa-ti ofere confortul de care ai nevoie? Problema este ca si rezolvata!  In cadrul magazinului nostru online gasesti tot ce ai nevoie in materie de accesorii freze de zapada!

Iti punem la dispozitie accesorii freze de zapada menite sa-ti usureze inaturatul zapezii din curti, alei si trotuare. Din oferta noastra poti alege far cu led-uri detasabil pe ghidon, marca Texas, o marca cunoscuta pentru fiabilitatea echipamentelor si accesoriilor produse si comercializate. Farul este un accesoriu indspensabil mai ales atunci cand lucrezi noapte sau dimineata, inainte de ivirea zorilor. Acest accesoriu te va ajuta sa ai o vibilitate excelenta si astfel, spor la munca!

Accesoriile comercializate sunt compatibile cu toate modelele de freze de zapada, montajul si intretinerea lor fiind una usoara, lipsita de efort sau alte de cheltuieli suplimentare.

Stocul magazinului nostru este completat mereu cu echipamente si accesorii de inalta calitate, furnizate de la producatori de top, motiv pentru care, daca ai nevoie si de alte accesorii freze de zapada tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi iar noi iti vom pune la dispozitie produsul de care ai nevoie in cel mai scurt timp.

 

Accesorii freze de zapada: simplifica-ti munca!

Odaca cu prima ninsoare incep si primele problemele legate de deszapezire. Zapada asezata pe trotuare, in fata caselor si in curti, poate ridica numeroase batai de cap si efort din partea celor care doresc inlaturarea troienelor de pe proprietate. Pentru ca munca de deszapezire sa fie mai usoara multi aleg frezele de zapada, singurele echipamente capabile sa ofere rezultatele dorite, intr-un timp scurt si fara efort.

Cu toate acestea, frezele de zapada fara accesorii adecvate sunt de cele mai multe ori ineficiente. Ce este de facut? Simplu: achizitionarea unor accesorii freze de zapada prin intermediul carora zapada asternuta sa nu mai implice munca solicitanta si timpi pierduti.

O freza de zapada, fie ca este vorba de una actionata prin impingere, una cu roti, ori de un cu senile, are nevoie de o modalitate de iluminare care sa permita lucru chiar si pe timp de noapte. Astfel, nu vor mai exista seri blocate de troiene si nici dimenieti inzapezite. Cu ajutorul unor faruri, freza de zapada poate fi manevrata mai usor si in deplina siguranta, la orice ora din zi si din noapte.

 

Motosape-motocoase.ro: faruri cu led si alte accesorii freze de zapada

Din cadrul magazinului motosape-motocoase.ro poti alege accesorii freze de zapada, in functie de necesitati si in functie de tipul echipamentelor utilizate pentru lucrarile de deszapezire.

Gasesti in oferta noastra faruri cu LED-uri atasabile pe ghidon prevazute cu acumulatori interni cu putere electrica de 46W, cu aprindere instantanee. Farurile cu LED-uri comercializate sunt deosebit de rezistente la utilizari multiple, durata de viata a Led-urilor fiind mult mai mare decat a farurilor incandescente sau a farurilor clasice.

In plus, farurile cu Led-uri functioneaza perfect chiar si la cele mai scazute temperaturi, si in cele mai vitrega conditii. Farurile sunt foarte usor de montat pe orice tip de freza, iar intretinerea lor nu necesita efort.

Pachetul include un adaptor priza 230 v, manualul de instructiuni si garantia. Pentru alte accesorii freze de zapada, contacteaza-ne!