masini combinate - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v
Viteze v
Producator motor v
LATIMEA DE LUCRU v
INALTIMEA DE LUCRU v
PROPULSIE v

Buletin de știri

Masini combinate

Exista 3 produse.

 

Iarna curata zapada din fata casei, iar vara inlatura praful de pe trotuare si alei mentinand spatiile curate si igenizate. Nu este vorba de doua echipamente separate, ci doar de unul signgur cu rol multifunctional: masina combinata! Avand un design ultra-modern si totodata, compact, masina combinata este extrem de usor de utilizat si manevrat, oferind eficienta si confort in utilizare.

Daca vrei sa te bucuri de beneficii 2 in 1, achizitioneaza masini combinate de pe site-ul nostru. In oferta noastra gasesti masini combinate, de inalta calitate, furnizate direct de la cele mai importante nume in domeniu si oferite la preturi mai mult decat avantajoase. Odata achizitionate aceste echipamente, munca de deszapezire, precum si munca de curatenie va deveni mai usoara si automoat, mai placuta!

Utilizand masini combinate reduci considerabil timpul dedicat curateniei si deszapezirii, obtinand astfel zone curate in timp record!

Comercializam masini combinate cu motor Powerline, de diferite capacitati si caracteristici. Toate echipamentele se bucura de un randament imbunatatit, precum si de un consum optimizat. Masinile combinate permit accesorizari multiple pentru sporirea eficientei si confortului, accesoriile atasabile fiind usor de schimbat. Pornirea se face de la sfoara iar anvelopele sunt gonflabile din cauciuc.

Spune adio clasicelor unelte de inlaturare a zapezii si de maturat, si profita de un aparat super-eficient, atat pentru activitatile de uz casnic, cat si pentru cele profesionale!

Masini combinate-Deszapezire si curatenie!

Curtenia este o conditie de baza in orice domeniu de activitate, acasa sau la locul de munca. Praful si mizeria pot pune in pericol sanatatea celor din jur, motiv pentru care acestea trebuie tinute la distanta cu ajutorul unor aparate tehnologizate, menite sa ofere nu doar spatii perfect curate ci si spatii complet igenizate.

Beneficii multiple

Masina combinata este un ajutor de nadejde pentru oricine doreste incinte curate! Marele avantaj il reprezinta faptul ca o astfel de masina poate fi utilizata atat iarna cat si vara. Cum? Masina combinata matura praful de pe alei si trotuare in timpul sezonului cald, iar in timpul sezonului rece, aceasta eficientizaza munca de dezapezire! Comparativ cu frezele de zapada, masinile combinate pot curata pana la nivelul suport diferite elemente, fie ca este vorba de pavaje, placi de beton, asfalt sau gazon.

O masina combinata isi poate gasi locul atat in depozitul de echipamente dedicate profesionistilor, cat si in garajul tau!

Avand o constructie simpla si compacta, masina combinata este foarte usor de condus si manevrat, confrotul in timpul lucrarilor fiind superior. In plus, masinile combinate sunt prevazute cu sisteme pentru atenuarea socurilor si vibratiilor, acestea fiind si echipamente deosebit de silentioase.

O astfel de masina poate fi utilizata cu succes de orice persoana, fara efort si in deplina siguranta. Masinile combinate sunt proiectate sa reziste utilizarilor multiple, durata lor de viata fiind una extinsa. Pe scurt, o masina combinata reprezinta o investitie optima pe termen foarte lung!

Pe motosape-motocoase.ro gasesti masini combinate, la preturi fara egal! Oferta noastra este alcatuita din masini combinate marca ProSweep ce functioneaza pe baza de combustibil lichid (diesel). Indiferent de model, masinile combinate dispun de manere reglabile, pentru un plus de confort dar si de o serie de dotari menite sa ofere randament 100% chiar si in cele mai complexe lucrari de curatenie sau de deszapezire. Alaturi de noi beneficiezi si de garantie pentru orice model comandat!

Pentru a intra in posestia acestor modele de masini combinate, tot ce trebuie sa faci este sa comanzi!Livrarea este gratuita!

Subcategorii

  • Accesorii masini combinate

    Accesoriile pentru freze de zapada din gama combi 800 sunt folosite la unitatile de antrenare adaptate la nevoile dumneavoastra