Debitatoare Stihl - motosape-motocoase

Buletin de știri

Debitatoare Stihl

Exista 7 produse.

Debitatoarele sunt acele motoutilaje care te ajuta sa tai pavele, tigla si caramizi sau chiar si lemne. Acest gen de motoutilaje pot functiona in 2 moduri: fie electric, fie pe benzina, asa incat utilizatorii pot alege ceea ce le convine mai mult. Nu conteaza ca ai nevoie de folosirea lor intensiva sau doar medie, debitatoarele te ajuta sa-ti faci treaba intr-un mod eficient, rapid si fara batai de cap. Important este insa sa alegi debitatoarele potrivite. Tocmai de aceea iti oferim debitatoare Stihl prin magazinul nostru online Motosape-motocoase.ro.

 Avantaje debitatoare Stihl

 Daca ai nevoie de interventii dure si eficiente pe santier, debitatoarele Stihl sunt ajutorul tau numarul unu. De ce? Deoarece sunt caracterizate de forta si de precizie, caracteristici care le fac cautate printre constructorii din toata lumea. Iar in ceea ce priveste rezistenta fizica a motorului unui debitator marca Stihl, aceasta companie a ajuns la perfectiune, daca ne putem exprima in acest mod extrem de generos, insa adevarat, tinand cont de renumele calitatii germane pe care acest grup si l-a creat inca din anul 1926.

Debitatoare Stihl sau motodebitatoare marca Stihl, acestea sunt foarte cunoscute in lumea larga si sunt foarte apreciate de catre toti utilizatorii sai. Prin ce mai este caracterizata aceasta motounealta?

Printr-un motor in 2 timpi, functionad, in general, pe benzina, puterea motorului mare asa incat sa faca fata tuturor solicitarilor, iar tehnologia care sta la baza acestui debitator poarta denumirea de 2-MIX. Ce este aceasta tehnologie? Ofera debitatoarelor Stihl avantajul de a reduce chiar cu pana la 70% noxele, insa in acelasi timp poate sa reduca cu pana la 20% si consumul de combustibil. Ai parte de toate aceste avantaje in functie de modul in care utilizezi debitatorul Stihl, insa cert este ca acesta este investit cu o tehnologie moderna, care este in avantajul tau.

Pe langa puterea ridicata, debitatoarele Stihl au si o durata mare de viata, iar intretinerea se face la intervale mari de timp, deoarece motoutilajele sunt zdravene si rezista cu brio incercarilor. In cazul in care totusi s-au defectat, debitatoarele Stihl se repara rapid, fara probleme, ceea ce le face niste utilaje de constructii ideale.

Caracteristici tehnice debitatoare Stihl

 Care sunt debitatoarele marca Stihl extrem de cautate printre constructori? Vorbim despre masinile de debitat ce au fost prevazute cu discuri de frictiune. Acestea au o capacitate cilindrica mare si o greutate redusa, care-ti permite sa le manevrezi usor, fara probleme.

Debitatoarele Stihl sunt de ultima generatie si nu omit nici un detaliu oricat de mic ar fi el. In acest sens, debitatoarele sunt prevazute chiar si cu sisteme de filtrare a aerului care functioneaza cu separare preliminara ciclon.

Transmisia de forat este excelenta, iar uzura este mica pentru aceste debitatoare. Sa nu uitam ca sunt prevazute si cu compensatoare montate in carburatoare, care au rolul de a nu permite o supralubrefiere a combustibilului in cazul in care filtrul de aer este prea murdar.

Si pentru ca este important pentru utilizator ca debitatorul sa nu vibreze foarte tare atunci cand il foloseste, grupul Stihl a scos pe piata debitatoare cu arcuri si amortizoare care preiau vibratiile si permit utilizatorului sa-si faca treaba nestingherit.

Toate aceste caracteristici fac din debitatoarele Stihl, pe care ti le punem la dispozitie, partenerul tau ideal in constructii!