Atomizoare Stihl - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Distanta de aruncare v
Volum rezervor v

Buletin de știri

Atomizoare Stihl

Exista 11 produse.

Pentru ca o livada sa aiba o productie generoasa sau pentru ca o vita de vie sa-ti ofere struguri din belsug, must si vin pentru tine si familia ta sau, de ce nu, chiar pentru vanzare, trebuie sa te ingrijesti corespunzator de starea lor de sanatate. Atat copacii, cat si vita de vie poate fi atacata de fel si fel de boli specifice, care nu vor face altceva decat sa-ti distruga productia. Astfel, si banii, si munca ta, si timpul au fost in zadar. Insa tu poti impiedica acest lucru. Cum? Prin utilizarea de atomizoare Stihl, atomizoare pe care compania noastra ti le ofera prin intermediul magazinului online la preturi mai mult decat tentante.

  Ce sunt atomizoare Stihl?

 Atomizoarele marca Stihl sunt aparate actionate mecanic, motorul fiind unul termic, extrem de rezistent. La ce se utilizeaza atomizoarele Stihl? Pentru pulverizarea de substante protectoare pe suprafete mari, fie ca vorbim despre livezi sau despre vii. Aceste atomizoare sunt eficiente si-ti permit sa economisesti timp pretios.

Cum se utilizeaza atomizoarele Stihl? Cel mai bine este sa citesti cu atentie manualul de instructiuni cu care atomizorul Stihl iti este vandut si sa folosesti si echipament de protectie. In cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare, ia legatura cu unul dintre colegii nostri si vei primi, garantat, un raspuns.

Atomizoarele mai apar si sub denumirea de pulverizatoare sau chiar suflante de stropit si sunt deosebit de utile pentru orice gradinar, care doreste sa aiba parte de productie generoasa. Atomizoarele te ajuta sa pulverizezi rapid, eficient si in timp record o suprafata fie ea mica sau mare.

In general, aceste atomizoare functioneaza pe benzina si te ajuta sa imprastii eficient tratamentele pentru plante sau a fertilizantelor foliare. Este important de retinut ca raza de imprastiere este deosebit de mare, ceea ce-ti eficientizeaza timpul, la fel si capacitatea rezervorului, facand din atomizoarele Stihl utilaje esentiale pentru uz horticol si agricol intens. Iar la nevoie le poti utiliza chiar si pe post de suflante.

 Tot ce trebuie sa stii despre atomizoare Stihl

 Daca vrei sa combati eficient imbolnavirea plantelor, a copacilor sau a viei, atomizoarele Stihl sunt alegerea potrivita. Ele imprastie substanta “salvatoare” in divere forme. Cu ajutorul jetului de aer cu care este dotat, atomizorul iti permite sa imprastii substanta uniform, fiindu-ti de real ajutor.

Cand se utilizeaza atomizoare Stihl? Ca orice bun gradinar trebuie sa stii ca de cum valorile aerului se ridica la 3-4 grade poti sa incepi pulverizarea. Pomii, via sau trandafirii sunt principalii beneficiari de pe urma stradaniei tale.

De asemenea, fereste-te de zilele cu vant, dusmanul tau principal. Nu numai ca risipa de solutie este sigura, insa iti poti afecta si plamanii si nu este de dorit asa ceva. Nu stropi cand afara este ceata sau daca observi ca scoarta copacilor ce vrei sa-i stropesti este uda.

Ce poti sa combati cu ajutorul atomizorului Stihl? Ciupercile, care-si fac viata in sol, diferiti daunatori, dar si buruieni nesuferite, care nu lasa plantele sa creasca in voie. Deci, poti utiliza pulverizatorul Stihl in propria gradina, livada, pe plantatii, sere, pe terenuri arabile, pentru vii, pajisti si plante ornamentale sau pentru silvicultura.

Caracteristicile tehnice ale atomizorului Stihl sunt deosebite, iar in magazinul nostru gasesti modele diferite, care-ti vor satisface asteptarile, suntem siguri de acest lucru!