Accesorii drujbe - motosape-motocoase

Buletin de știri

Accesorii drujbe

Exista 3 produse.

Un echipament este performant doar daca dispune de o accesorizare pe masura. Drujbele, devenite unelte indispensabile gospodariilor si atelierelor profesionale, au la randul lor nevoie de accesorii cu ajutorul carora sa te poti bucura de confort si siguranta deplina. Asadar, pentru a intra in randul expertilor, asigura-te ca ai accesorii de top pentru drujba ta.

Cauti accesorii drujbe, la tarife mai mult decat avantajoase? Magazinul nostru online este ceea ce cauti. Noi iti punem la dispozitie o gama variata de accesorii drujbe furnizate direct de la cei mai importanti producatori de profil.

 Fie ca ai nevoie de o geanta pentru depozitarea si transportul drujbei ori de alte accesorii practice pentru echipamentul tau, motosape-motocoase.ro iti sta la dispozitie, si iti ofera calitate cu preturi mici!

Prin intermediul nostru, activitatea de gradinarit devine o adevarata placere iar lucrarile complexe de taiat lemne, o adevarata pasiune. Fii profesionist si adauga sculelor tale, accesorii drujbe, elemente pe cat de moderne, pe atat de practice!

 

Accesorii drujbe-Pentru un echipament complet

Pregatirea lemnelor de foc, intretinerea unei livezi, toaletarea pomilor, eliberarea unui drum de acces, doborarea copacilor, lucrari de constructii, lucrari forestiere, lucrari de peisagistica, ori sculpturi in lemn. Toate acestea au un comun un singur element:drujba.

Echipata cu un motor puternic si cu sisteme performante de taiere, drujba poate realiza orice lucrare care presupune taieri precise, rapide si eficiente.Daca si tu te-ai convins de avantajele unui astfel de echipament, cu siguranta il folosesti din plin, in cele mai diverse lucrari.

Drujba isi poate gasi locul atat in garajul propriu, langa restul sculelor dedicate treburilor gospodaresti, cat si in atelierele profesionale, unde exploatarea si prelucrarea lemnului este principalul domeniu de activitate. Un mare avantaj este acela ca drujba poate fi transportata dintr-un loc in altul fata efort,  datorita greutatii mici si a designului compact.

Cu toate acestea, pentru ca transportul sa fie unul adecvat si lipsit de situatii neplacute, drujba trebuie asezata intr-un suport corespunzator care sa-i ofere protectie si care totodata, sa-ti ofere tie confortul de care ai nevoie.

Cu ajutorul unei genti speciale poti transporta motofierastraul dintr-un loc in altul fara nici cea mai mica problema. De exemplu, daca ai lucrari intr-un alt oras, poti lua drujba cu tine, depozitand-o intr-un suport ideal. Astfel, echipamentul este protejat de eventuale loviri, socuri, vibratii, radiatii, ploi, ninsori sau surse de caldura puternice.

De asemenea, o geanta pentru drujba este recomandata si pentru depozitarea echipamentului atunci cand nu este utilizat, praful si umezeala fiind tinute, astfel, la distanta. Utilizand o geanta special conceputa pentru motofierastraie asiguri durata lunga de viata dujbei dar si depozitarea ei in conditii optime.

 

Motosape-motocoase.ro, atunci cand ai nevoie de accesorii drujbe

Magazinul online dedicat comercializarii de echipamente/accesorii/piese de schimb agricole, de uz casnic si forestier, iti ofera accesul si la accesorii drujbe.

Iti punem la dispozitie geanta Stiga de protectie menita sa-ti usureze activitatea de transport a drujbei tale. Aceasta este confectionata doar din materiale de inalta calitate, special concepute pentru a oferi protectie deplina echipamentului tau. Dincolo de toate acestea, geanta se remarca si printr-un design modern, cu forme bine definite si finisaje impecabile

Pentru alte accesorii drujbe, contacteaza-ne. Stocul nostru este diversificat!

Odata comandat  produsul, acesta iti va fi livrat impreuna cu facura si garantia. Efectuam livrari in toata Romania. Profita!