Echipamente de prelucrare a laptelui - motosape-motocoase

Buletin de știri

Echipamente de prelucrare a laptelui

Exista 3 produse.

Iti desfasori activitatea in industria laptelui si ai nevoie de echipamente de prelucrare a laptelui care sa-ti ofere eficienta in functionare si preformante notabile? Vrei ca procesul de prelucrare a laptelui sa fie mai calitativ si mai rapid? Motosape-motocoase.ro detine raspunsurile!

In cadrul magazinului nostru online gasesti o gama variata de echipamente de prelucrare a laptelui, furnizate de la importanti producatori in domeniu, si oferite la preturi excelente!

Oferta noastra include separatoare de smantana electrice si vana pentru pasteurizare si inchegare, toate confectionate din cele mai bune aliaje, protejate impotriva oxidarii si uzurii. Acestea sunt echipamente indispensabile fermelor, laboratoarelor si fabricilor de profil, eficienta aparatelor fiind superioara in ceea ce priveste prelucrarea laptelui.

Comercializam echipamente de prelucrare a laptelui moderne, prevazute cu sisteme inovatoare de curatare si degresare a laptelui. Gratie constructie de calitate si a tehnologiilor de varf utilizate in confectionarea lor, echipamentele de prelucrare a laptelui sunt ideale celor care doresc obtinerea unui lapte de calitate, delicios si sanatos!

De ce sa investesti in alternative costisitoare de prelucrare a laptelui, cand poti simplu, ieftin si rapid sa intri in posesia unor echipamente de prelucrare a laptelui performante, direct de pe site-ul nostru!

Echipamente de prelucrare a laptelui-Esenstiale pentru calitatea laptelui!

Prelucrarea laptelui implica numeroase procese complexe, ce necesita echipamente si accesorii special create pentru a obtine un produs de calitate si adecvat consumului, rezistent indiferent de metoda de ambalare si depozitare.

Din categoria echipamentelor ce nu trebuie sa lipseasca fermierilor si nici producatorilor de lactate, fac parte separatoarele de smantana si vanele pentru pasteurizare si inchegare.

Separatoare de smantana

Special construite pentru aplicatiile din industria lapetelui sau pentru uzul casnic, separatoarele de smantana extrage grasimea din laptele de capra, vaca sau oaie. Rezultatul? Smantana si laptele degresat!

Separatoarele sunt create pentru  a opera la viteze mari, astfel incat sa ofere performantele dorite in separarea particulelor solide cu diametre foarte mici. Aparatele pot la fel de bine sa separe laptele destinat consumului nu numai de grasime ci si de diferite impuritati, bacterii si spori ce pot pune in pericol calitatea laptelui si inclusiv, sanatatea consumatorilor.

Separatoarele de smantana se utilizeaza usor, iar intretinerea lor nu presupune efort si nici costuri suplimentare.

Vana de pasteurizare si inchegare

Stocarea si procesarea laptelui se face in tancuri de racire sau in vane de pasteurizare si inchegare a laptelui. Acestea din urma permit un control optim in ceea ce priveste temperatura, precum si o amestecare adecvata prin intermediul amestecatorului. Vanele de pasteurizare si inchegare sunt echipate cu termometre menite sa indice temperatura lapelui.

De asemenea, vanele ofera o etnaseitate perfecta, lapetele depozitat fiind ferit de factorii de mediu, impuritati sau bacterii, si de temperaturile exterioare.

Datorita tehnologiei cu care sunt prevazute, vanele efectueaza procesul de pasteurizare intr-un timp foarte scurt, de ordinul minutelor.

Indiferent de necesitatile tale, motosape-motocoase.ro iti ofera echipamente de prelucrare a laptelui, de ultima generatie!

Pe site-ul nostru gasesti atat separatoare de smantana electrice (din otel inoxidabil, viteza de rotatie de 10.000 Rpm si consum de 60 W/h, posibilitate de reglare a procentajului de grasime, design ergonomic) cat si vane de pasteurizare si inchegare (pasteurizare de la 4-75 de grade in 45 de minute, racirea se face la 40 de grade in 25 de minute, functioneaza atat cu circuit inchis, cat si cu circuit deschis, etc).

Pentru a afla mai multe date tehnice referitoare la echipamente de prelucrare a laptelui, consulta intreaga noastra oferta si comanda!