Accesorii pentru motosapele si motocultoarele Rotakt - motosape-motocoase

Buletin de știri

Accesorii Rotakt

Exista 28 produse.

Accesorii Rotakt sunt cele mai potrivite atunci cand vine vorba despre motosape si motocultoare apartinad marcii Rotakt. Pentru a te bucura de diversitate, calitate si preturi mai mult decat atragatoare, Motosape-motocoase.ro te asteapta in magazinul sau online.

 

Accesorii Rotakt. Putina istorie nu strica nimanui!

Compania Rotakt si-a inceput activitatea inca de acum 20 de ani, chiar daca pe vremea aceea purta alta denumire. Scopul Rotakt a fost si este acela de a oferi in orice moment calitate si preturi bune tuturor clientilor care sunt in cautare de utilaje si scule folosite cu succes in domeniul agriculturii.

Utilajele agricole marca Rotakt au castigat increderea utilizatorilor romani si au devenit reprezentative pentru aceasta firma. Calitatea este ridicata, iar performanta nu se lasa nici ea mai prejos, asa incat romanii, si nu numai, achizitioneaza utilaje agricole marca Rotakt printre care se numara motosapele si motocoasele, dar si accesoriile necesare acestora.

Important este ca Rotakt colaboreaza cu producatori renumiti atat din tara, cat si din strainatate, producatori cu foarte multi ani de experienta in spate, ceea ce ofera siguranta garantata clientului care-si indreapta privirea inspre aceasta marca.

 

Clasificare accesorii Rotakt

In ceea ce priveste motosapele si motocultoarele, Rotakt iti pune la dispozitie varietate, calitate si preturi apetisante. Cat despre accesoriile din marca Rotakt, acestea se potrivesc, desigur, cu motosapele si motcultoarele din aceeasi marca sau cu marci diferite precum BSR, BCS, AGR sau Gardelina.

Este important sa retii aceasta corespondenta daca doresti ca utilajele tale agricole sa functioneze cat mai bine pentru o perioada indelungata de timp. In plus, toate accesoriile Rotakt provin de la importatori cunoscuti de motocultoare si motosape sau din importul propriu.

Daca ar fi sa facem o clasificare a celor mai cunoscute si utilizate accesorii Rotakt, atunci ar trebuie sa includem urmatoarele articole:

1. Cutit pentru freze. Acesta se utilizeaza pentru motocultoare;
2. Discuri sau talere laterale intrebuintate pentru motocultoare;
3. Tija care are o inaltime reglabila in functie de necesitati;
4. Ax pentru freze. Este indicat pentru motosape;
5. Plug de scos cartofii;
6. Plug pentru arat;
7. Rarita sau plug de bilonare;
8. Prasitoare sau cultivatoare;
9. Roti de cauciuc;
10. Roti metalice;
11. Freza de prasire;
12. Semanatoare;
13. Remorca;
14. Cositoare.

Retine ca majoritatea motosapelor si motocultoarelor Rotakt au motoare ce functioneaza pe benzina sau pe motorina, acesta din urma fiind varianta cea mai convenabila ca si pret. In general, atunci cand le cumperi, toate articolele sunt dotate atat cu freze, cat si cu roti de cauciuc. Unele dintre ele au dotari in plus printre care amintim de rarita sau de plugul de bilonat sau sunt echipate si cu faruri, care sa-ti inlesneasca munca  cand lumina nu mai este atat de puternica.

Daca ai nevoie de accesorii in plus sau daca cele pe care le detineai s-au stricat, poti cumpara altele noi. De unde? De pe Motosape-motocoase.ro.

 

De unde cumpar accesorii Rotakt?

Motosape-motocoase.ro este magazinul online ideal pentru orice bun gospodar. Aici poti gasi utilaje agricole apartinad unor marci renumite, la preturi bune, cat si accesoriile potrivite, asa incat tu sa poti sa-ti faci treaba cat mai bine.

Ba chiar mai mult, Motosape-motocoase.ro ofera clientilor sai si indrumare pentru achizitionarea utilajelor si accesoriilor potrivite, iar la nevoie le poti cumpara chiar si in rate. Transportul este gratuit in multe cazuri, iar produsele iti vor fi expediate prin curier direct acasa.