Motoare Loncin - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v

Buletin de știri

Motoare Loncin

Exista 22 produse.

Sunt puternice, usor de adaptat echipamentelor agricole si de gradinarit, sunt echipate cu sisteme inovatoare de reducere a noxelor, asigura un consum redus de combustibil. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile motoarelor Loncin, motoare special proiectate pentru a  obtine randamentul 100 in aplcatiile casnice sau profesionale.

Daca doresti sa achizitionezi motoare Loncin, la preturi accesibile, solutia o avem noi! Motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie numeroase modele de motoare Loncin, provenite direct de la producator si oferite la preturi avantajoase!

Motoarele Loncin prezente in oferta noastra functioneaza pe baza de benzina, ele fiind perfecte pentru orice tip de utilaj motorizat ( de gradina, livada, sere, agricole). Gama de puteri este una extinsa, motoarele Loncind generand puteri intre 6 si 13 CP.

Motoarele se remarca prin designul inovator, prin consumul eficient de combustibil dar si prin nivelul redus de poluare si zgomot.

Comercializam cele mai noi motoare Loncin, proiectate special pentru a oferi performanta domeniilor in care sunt utilizate. Acestea se pot achizitiona foarte simplu, prin intermediul unui singur click. Livrarile se efectueaza rapid in toate colturile tairii, clientii beneficiind totodata, si de o garantie de 2 ani pentru fiecare produs comandat.

Pentru a creste nivelul de performanta al utilajelor, alege motoare Loncin si descopera tehnologia de varf!

Motoare Loncin-Putere, silentiozitate si consum redus de combustibil

Motoarele termice sunt utilizate pentru a oferi randament utilajelor. Motorul termic serveste la transformarea caldurii degajate prin arderea combustibilului in lucru mecanic. Acesta lucreaza pe baza unui ciclu termodinamic realizat cu ajutorul unui fluid.

In motorul cu ardere interna atat procesul de ardere cat si procesul de transformare a caldurii in lucru mecanic se desfasoara in interiorul cilindrilor.

Cele mai utilizate motoare termice sunt cele care functioneaza pe baza de benzina (ciclul Otto) si motorina(Disesel).

Daca vrei sa iti echipezi utilajul cu un motor termic capabil sa ofere performanta dorita, opteaza pentru motoare Loncin.

Motoarele Loncin sunt utilizate cu succes in toata lume, de calitatea lor convingandu-se milioane de utilizatori casnici si profesionali. Avand un laborator de proiectare si cercetare propriu, compania Loncin isi focuseaza intreaga activitate in dezvoltarea unor solutii optime in ceea ce priveste motoarele termice.

Motoarele Loncin sunt motoare fiabile, cu ax orizontal, compatibile cu o serie de masini. Motoare in 4 timpi, racire prin aer, ax orizontal cu con, filtru de hartie cu element filtrant, turatii rapide, sistem de pornire/oprire usor, montare rapida, nivel redus de zgomot, emisii poluante reduse pana la zero, toate acestea sunt caracteristicile motoarelor Loncin.

Comanda cu un singur click motoare Loncin, direct de pe site-ul nostru! Garantam calitatea si pretul corect!

Noi iti oferim posibilitatea sa intri in posestia unor motoare Loncin, rapid, simplu si ieftin. Motosape-motocoase.ro comercializeaza motoare Loncin pentru o serie de aplicatii de ordin casnic si profesional.

Motoarele Loncin prezente in oferta noastra, sunt confectionate din aliaje atent selectionate, dure si in acelasi timp cu o greutate redusa, ceea ce permite o manevrare usoara si un montaj fara probleme.

Dispunem de motoare Loncind de ultima generatie, echipate cu sisteme pentru protectie deplina impotriva uzurii si a factorilor de meniu. In plus, motoarele puse la dispozitie iti ofera posibilitatea sa faci economii majore, in sensul ca pretul lor de achizitie este unul accesibil.

Daca intampini dificultati in alegerea corecta a motoarelor, echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii de consiliere si sfaturi utile.

Comanda motoare Loncin intr-un raport optim calitate-pret!