Haine de protectie si accesorii - motosape-motocoase

Buletin de știri

Haine de protectie si accesorii

Exista 15 produse.

Siguranta este o conditie de baza in orice domeniu de activitate, mai ales atunci cand munca presupune utilizarea unor echipamente periculoase ce pot pune in pericol integritatea celui in cauza. De plinda, atunci cand se folosesc aparate si unelte ascutite sau taioase, echipamentul de protectie trebuie sa includa pe langa manusi si salopete special concepute, si casti, ochelari, precum si incaltaminte adecvata.

Fie ca activezi in domeniul forestier, de constructii sau agricol, ori ca esti antrenat in diverse activitati casnice si gospodaresti, trebuie sa ai in vedere protectia prin intermediul unui echipament corespunzator, din care sa nu lipseasca accesoriile pentru un plus de siguranta!

Motosape-motocoase.ro are grija de siguranta ta, motiv pentru care iti pune la dispozitie o gama completa de haine de protectie & accesorii pentru diverse activitati. Si pentru ca stim cat de mult conteaza siguranta la locul de munca, comercializam doar echipamente avizate, confectionate din materiale speciale, cu un factor de protectie ridicat.

Elimina riscul unor accidente profesionale si asigura-ti un echipament de protectie adecvat!

 

Haine de protectie & accesorii-Siguranta inainte de toate!

Inainte sa-ti doresti atingerea performantei, asigura-te ca dispui de toate resursele necesare prin care sa-ti garantezi integritatea si protectia impotriva unor accidente neprevazute. Aceste lucru este valabil pentru toate domeniile de activitate, in special acolo unde factorii de mediu si caracteristicile lucrarilor intrprinse o impun.

Atunci cand lucrezi in domeniul forestier, de constructii sau agricol, riscul unor accidentari este iminent, de aceea este important sa fii bine protejat. O buna protectie incepe cu un echipament complet care sa asigure atat siguranta deplina cat si confort in lucru.

 

Incaltaminte

Padurea este un mediu neprietenos chiar si pentru specialistii in domeniul forestier. Terenurile accidentate, terenurile noroioase, si zonele greu accesibile impun o incaltaminte adecvata care sa permita o deplasare optima, fara riscul de alunecare ori de lovire.

Este recomandata incaltamintea din piele naturala, ori din materiale textile atent selectionate, cu bombeu metalic, cu talpa din poliuretan cu dubla densitate, dar si cu interior de forma ergonomica, care sa asigure confortul necesar in timpul mersului.

Mai mult, materialul trebuie sa protejeze piciorul de inghet, oferindu-i in acelasi timp, o buna aerisire.

 

Imbracaminte

Salopeta este obligatorie in orice domeniu de activitate care presupune riscuri. Aceasta asigura o protectie buna impotriva pericolelor ce pot sa apara, fie ca este vorba de taieturi, loviri, cazaturi ori alte accidente. Ea trebuie sa aiba la baza doar materiale de calitate care sa permita miscarea comoda, o aerisire optima, si totodata, o temperatura  adecvata a corpului.

Bumbacul si poliesterul sunt materialele cele mai utilizate in confectionarea de salopete si combinezoane de protectie, rezistenta lor fiind net superioara altor materiale.

 

Cand ai nevoie de haine de protectie & accesorii, apeleaza la motosape-motocoase.ro, si bucura-te de siguranta deplina

Fie ca lucrezi pe un santier de constructii, intr-un atelier de prelucrare a lemnului ori in alte domenii ce implica riscuri, motosape-motocoase.ro te asigura prin intermediul unei game diversificate de haine de protectie & accesorii!

Poti alege din oferta noastra: ochelari de protectie, masti de protectie, bocanci, salopete, manusi de protectie, precum si multe aletele, toate la preturi excelente!

Comercializam haine protectia muncii si echipamente de protectie individuala, superioare din punct de vedere calitativ, fabricate de importanti producatori in domeniu.

Comanda acum haine de protectie & accesorii si bucura-te de ofertele avantajoase  si livrarile rapide!