IMBUTELIERE - motosape-motocoase

Buletin de știri

Imbuteliere

Exista 17 produse.

Odata obtinut un vin de calitate, acesta va fi depozitat in conditii propice, insa, inainte de aceasta operatie, licoarea atat de savurata va trebui sa treaca printr-o alta etapa, care are o importanta esentiala in acest proces, cea de imbuteliere. Pentru acest lucru aveti nevoie de sisteme speciale, pe care le puteti gasi in gama variata de produse pe care magazinul nostru o pune la dispozitia producatorilor de vin. Veti gasi la noi o diversitate de modele de dopuri, cele mai multe confectionate din pluta, de diferite dimensiuni, dar si dispozitive cu ajutorul carora aceste dopuri vor acoperi perfect sticlele in care veti depozita vinul.

 

Imbuteliere ireprosabila cu dopuri de pluta

 Dopurile sunt utilizate pentru a sigila sticlele de vin si pentru a preveni evaporarea lichidului, insa exista o relatie intre aer si vin, fiind o anumita circulatie de gaz intre bautura si mediul exterior. Daca dopul este poros, vinul va imbatrani mai repede, acest gen fiind folosit in cazul in care vinul trebuie sa prinda patina timpului intr-o perioada mai scurta. Daca, dimpotriva, doriti sa-l pastrati mai multa vreme, atunci va oferim dopuri de prima calitate. Pluta a fost utilizata ca materie prima pentru dopuri cu cinci secole inainte de era crestina, fiind redescoperita in a doua jumatate a secolului al 17-lea.

Calitatea dopurilor de pluta pe care vi le ofera magazinul nostru pentru imbuteliere este ireprosabila, astfel incat eforturile vinificatorilor sa fie incununate de succes, printr-un vin de calitate, pastrat in cele mai bune conditii.

 

Dopuitoare pentru imbuteliere

 Exista doua metode de realizare a etapei de imbuteliere, mecanica si manuala. Prima consta in umplerea sticlelor, sigilarea si etichetarea lor cu ajutorul unor dispozitive, iar a doua este cea prin care se utilizeaza un dopuitor manual pentru sigilarea recipientelor. In magazinul nostru veti gasi diferite modele de astfel de dispozitive, cu care veti putea sigila sticlele de vin usor si eficient. Puteti alege un model simplu, dar extrem de operant, inzestrat cu brate metalice, cu ajutorul caruia veti sigila recipientele cu vin in cele mai bune conditii.

 

Dispozitive pentru imbuteliere industriala

 Tot in gama noastra de produse destinate vinificatiei exista si dispozitive mai complexe pentru sigilare, cum ar fi, de exemplu, dopuitorul care poate fi folosit si in regim industrial, dotat cu un stativ special, ideal pentru micii ntreprinzatori care trebuie sa inchida un numar substantial de sticle, cu dopuri de pluta sau confectionate din materiale sintetice. Bacurile sale sunt confectionate din bronz, prin urmare este extrem de rezistent si eficient in aceasta etapa de imbuteliere specifica activitatilor de vinificatie. Este foarte usor de folosit, trebuie doar ca sticla, care a fost umpluta in prealabil cu vin, sa fie fixata in pozitie verticala, avand asigurata stabilitatea, dupa care se introduce dopul in orificiul dispozitivului si se apasa manerul pana la maxim.

Este un model de dopuitor pe care il recomandam celor care desfasoara o activitate comerciala in domeniul vinificatiei, insa puteti alege si alte tipuri de astfel de instrumente, din gama noastra variata.