Mansina de spalat sub presiune - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Producator motor v

Buletin de știri

Masini de spalat cu presiune

Exista 13 produse.

Masini de spalat cu presiune – Un aliat modern in curatenie

Masinile de spalat sub presiune functioneaza folosindu-se de doua caracteristici care, actionand impreuna, fac din acestea niste echipamente cu adevarat performante. De multe ori spalarea prin mijloace obisnuite nu este suficienta.

Mizeria si depunerile foarte rezistente sau care se afla in locuri greu accesibile pot fi cu succes inlaturate cu ajutorul masinilor de spalat cu presiune.

Desi probabil stii deja ca orice profesionist recomanda o astfel de masina in spalatorii, ateliere sau in alte activitati industriale si personale, masinile din magazinul nostru sunt la fel de folosite si de neprofesionisti, in scopuri casnice, atunci cand acestia vor sa reimprospateze pavajul, sa isi spele la perfectie si foarte rapid masina sau curtile.

Acestea fiind la inceput masini grele si complicate, utilizate doar de elita profesionistilor in curatenie, masinile de spalat cu presiune ne-au convins cu avantajele lor si au capatat forme mai simple de utilizat, dar cu aceleasi avantaje.

Masina de spalat cu presiune Motosape-Motocoase tine locul profesionistilor in curatenie

Magazinul ofera un numar mare de masini de spalat cu abur, unde oricine poate gasi si achizitiona o masina de spalat cu presiune de calitate, la un pret foarte bun, cu caracteristicile tehnice dorite.

Masinile bune nu au doar un motor foarte bun si eficient, ci se bucura si de accesorii de inalta calitate, precum o configuratie exterioara durabila si usor de manevrat. Accesoriile de baza vin la pachet impreuna cu masina, iar calitatea lor este garantata  de producatori specializati. Masinile de spalat cu presiune nu sunt neaparat scumpe, iar din cauza asta au devenit foarte populare pe piata in ultimii ani.

Recomandarile specialistilor nostri

„Exista o sumedie de motive pentru care putem recomanda fara ezitare achizitia unei astfel de masini de curatat.”

Caracteristicile de ordin tehnic sunt extrem de avantajoase, insa ne rezumam la a va prezenta niste beneficii clare si aplicate pentru utilizarea unei masini de spalat cu presiune:

  • Ajuta la spalare si, practic, la inlaturarea vopselei vechi in stare de degradare de pe diferite suprafete; efi
  • Poti spala masina intr-un mod foarte cient si care ocupa foarte putin timp. Presiunea apei este suficienta pentru a asigura un aspect final stralucitor;
  • Orice perete, suprafata, mobilier sau alt element din gradina sau curte poate fi spalat mult mai usor cu o masina cu presiune;
  • Depunerile, desi greu accesibile sau rezistente la spalarea normala, nu persista in fata unei masini de spalat cu presiune, deci pot fi inlaturate „in doi timpi si trei miscari”;
  • Masinile de spalat cu presiune pot fi folosite si pentru motociclete, biciclete, acoperisuri, burlane sau terase, deci investitia este usor motivata de flexibilitatea in utilizare.
 

Debitul si presiunea – Un duo de zile mari

Cele doua caracteristici principale care lucreaza in armonie si ii ofera masinii de spalat utilitatea cu care se poate mandri sunt debitul si presiunea. Informatia asta ne ajuta atunci cand vrem sa cumparam o masina de spalat cu presiune, dar nu stim care este cea potrivita.

Daca e folosita in scop industriat sau profesional, masina de spalat este bine sa aiba valori mai ridicate ale debitului si presiunii. In schimb, o masina de spalat mai compacta din punctul asta de vedere este perfecta pentru uz personal.

Iti oferim masini de spalat cu presiune eficiente si la preturi de top, dar si asistenta tehnica necesara pentru a utiliza produsele noastre la adevarata lor valoare.