Accesorii Cazane Tuica - motosape-motocoase

Buletin de știri

Accesorii Cazane Tuica

Exista 11 produse.

Secretul din cazan - Afla cum se obtine o tuica limpede si aromata

Cea mai savuroasa, curata si naturala bautura fabricata de romani, inca din vremuri foarte indepartate, este traditionala tuica. Tuica este una din bauturile preferate de romani, fiind si in ziua de azi preparata in gospodaria proprie, cu ajutorul  roadelor din pomii aflati in gradinile noastre.

Traditia fermenteaza, calitatea rafineaza

Prepararea acestei bauturi alcoolice din fructe este o activitate care merita sa fie pastrata si transmisa noilor generatii odata cu trecerea anilor. In vremea bunicilor nostri, prepararea acestei bauturi alcoolice era o indeletnicire foarte raspandita.

Astazi tuica si prepararea ei starnesc suficient interes incat romanii  sa prepare dupa calendar, in zilele de sarbatoare si pentru ocazii speciale, aceasta bautura traditional romaneasca foarte apreciata de numerosi turisti.

Tuica se prepara utilizand un cazan special

Toti producatorii avizati si specialistii stiu ca cele mai bune cazane de tuica sunt cele facute din cupru. Cuprul este utilizat de foarte multi ani in construirea cazanelor de tuica pentru ca bautura rezultata este mult mai curata si aromata.

Accesoriile care desavarsesc fabricarea tuicii

In portofoliul nostru online gasesti cazane tuica si accesorii pentru cazane si oferim celor interesati produse de calitate. Pe langa un cazan de cupru rezistent este important sa cumparam accesorii care sa intruneasca aceeasi calitate. Suntem asigurati ca utilizarea lui se face in conditii maxime de performanta si siguranta.

Accesoriile pe care ti le punem la dispozitie

  • Alcoolmetru – Acest accesoriu profesional este fabricat in Franta. Se foloseste pentru identificarea exacta si continua a gradelor alcoolului rezultat prin procesul de distilare. Concentratia de alcool este afisata in procente-volum. De asemenea, alcoolmetrul poate fi insotit de suporturi speciale;
  • Tocator – Numit si razator de fructe, aceasta ustensila marunteste fructele inaintea utilizarii lor in procesul de preparare a bauturii. Produsul oferit de noi are o capacitate de incarcare de pana la 5 kilograme;
  • Arzatoare gaz – Sunt indispensabile in procesul de preparare a tuicii. In functie de cazanul utilizat, acestea pot fi de mai multe dimensiuni si capacitati care suporta cantitati de la 10 si pana la 120 de litri;
  • Suporturi – Daca alambicul sau cazanul depaseste o anumita greutate si ajunge, de exemplu, chiar si pana la 250 de litri, este esentiala utilizarea unui suport metalic suplimentar.
 

Site cupru antilipire pentru alambic – Pe langa arzatoare si suporturi, oferim si site speciale din cupru anti-lipire. Acestea sunt utilizate pentru a impedica contactul direct al focului cu alambicul, fapt ce poate duce la arderea sau caramelizarea substantelor organice.

Comanda simplu si rapid

Prepararea tuicii este o activitate pe cat de interesanta, pea tat de practica. Bautura realizata este per ansamblu obtinuta cu costuri reduse in raport cu puritatea obtinuta si gradele de alcool. Prepararea tuicii reprezinta o modalitate avantajoasa de prelucrare a fructelor in cantitati mari, iar utilizarea de accesorii si cazane de calitate face ca aceasta activitate sa fie una placuta, care ne aminteste cu placere de indeletnicirile bunicilor si strabunicilor de odinioara.

Cazanele si accesoriile noastre se pot comanda direct de pe Motosape-motocoase.ro si au fost selectionate astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de calitate maxima pentru mult timp.

Comandati cu incredere si contactati-ne pentru a beneficia de asistenta specializata din partea noastra.