Insonorizate/Automatizate - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Sistem pornire v
Numar faze v
Interval de putere v

Buletin de știri

Insonorizate/Automatizate

Exista 23 produse.

Generatoarele insonorizate/automatizate reprezinta echipamente necesare in cadrul unor spatii cu nevoi deosebite, cum sunt spitalele, aeroporturile, hotelurile, bancile, diferite unitati de productie etc., in cadrul carora intreruperea alimentarii cu energie electrica conduce la dificultati majore in desfasurarea activitatilor. De asemenea, aceste tipuri de generatoare sunt folosite de grupurile electrogene si in spatiile greu accesibile, care nu pot fi racordate la sistemul energetic national. Iar daca activitatea desfasurata de dvs. solicita achizitionarea unor generatoare insonorizate/automatizate, magazinul online motosape-motocoase.ro vi le ofera pe cele mai potrivite.

Care sunt principalele trasaturi ale generatoarelor insonorizate/automatizate?

 

Generatoarele insonorizate/automatizate din oferta magazinului online                       motosape-motocoase.ro se caracterizeaza prin aceea ca dispun de putere medie-mare, de la    12 pana la 100 de kVA, utilizand carcase speciale in vederea reducerii zgomotului, fiind astfel viabile spre a fi folosite de grupuri electrogene de rezerva pe santiere ori in zone rezidentiale. Prizele de aer si tevile de esapament ale acestor generatoare insonorizate cu automatizare sunt izolate si separate, ceea ce conduce la o mai buna circulatie a aerului si la reducerea turbulentelor. Mai mult, noua carcasa a acestui tip de generatoare este confectionata din materiale fonoabsorbante de cea mai buna calitate.

Generatoarele curent insonorizate/automatizate va confera mobilitate, autonomie energetica, dar si costuri reduse de infrastructura. Acestea se clasifica in multiple categorii, portabile, profesionale, pentru sudura, destinate sectorului constructiilor, cu o silentiozitate aparte sau generatoare de tip industrial. De asemenea, generatoarele de curent insonorizate cu automatizare se mai impart in doua categorii raportate la puterea pe care o genereaza, deosebindu-se astfel grupuri electrogene de putere mica, prevazute cu motoare ce functioneaza pe baza de benzina, si grupuri electrogene de putere mare, dotate cu motoare diesel. Pornirea acestor grupuri electrogene se poate face electric sau automat, ori la sfoara. Carcasa in vederea atenuarii zgomotului este o componenta imperios necesara in orice situatie in care acesta reprezinta o problema. Iar avand in vedere optiunile nenumarate care vi se ofera in alegerea unor generatoare insonorizate/automatizate, sarcina dvs. este aceea de a le selecta pe cele mai bune, insa totul se simplifica datorita ofertei de generatoare a magazinului online motosape-motocoase.ro.

Magazinul online motosape-motocoase.ro va ofera o gama vasta de generatoare insonorizate/automatizate pentru buna desfasurarea a activitatilor dvs.

 

Indiferent care este tipul de activitati care va solicita achizitionarea unor generatoare insonorizate cu automatizare, magazinul online motosape-motocoase.ro vine in sprijinul dvs. cu o oferta bogata de astfel de echipamente, toate cu performante imbunatatite si la preturi avantajoase, astfel incat dvs. sa obtineti rezultatele dorite in activitatile desfasurate.

Generatoarele insonorizate/automatizate din oferta motosape-motocoase.ro sunt produse respectand cele mai inalte standarde de calitate, apartinand unor producatori cu renume in domeniu. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata, care contine generatoare ce debiteaza puteri electrice diferite, astfel incat sa asigure continuitatea desfasurarii actiunilor dvs. Iar indiferent care sunt necesitatile de putere solicitate de actiunile pe care le intreprindeti, generatoarele insonorizate cu automatizare disponibile pe motosape-motocoase.ro  sunt gata sa raspunda solicitarilor dvs.