Sali de muls - motosape-motocoase

Buletin de știri

Sali de muls vaci, oi, capre

Pune-ti la punct ferma cu sali de muls vaci, oi, capre!

Majoritatea fermelor mari, dar nu numai, au sali de muls vaci, oi, capre. Si acest lucru din mai multe motive. Cu siguranta, este mult mai eficient sa pui la dispozitie o incapere special proiectata unde laptele sa poate fi colectat in maniera automata. Chiar si pentru fermierii la inceput de drum, aceste sali le sunt cu adevarat folositoare din moment ce reprezinta locul ideal unde trebuie pozitionate aparatele de muls, colectoarele, tancurile pentru racirea laptelui etc. Pentru ca alegerea ta in materie de sali de muls sa fie una perfecta, noi iti venim in ajutor de fiecare data cand ai nevoie: doar contacteaza-ne!

De ce sa optezi pentru sali de muls vaci, oi, capre?

Daca ai in vedere achizitionarea de sali de muls vaci, oi, capre, trebuie sa stii ca la noi gasesti toate informatiile necesare pe care trebuie sa le cunosti cu privire la aceste echipamente zootehnice. Alegand niste sali de muls, tu vei reusi in acest fel sa asiguri spatiul necesar, si totodata sa faci economie de spatiu si asta va duce la eficientizarea intregului proces de productie. Pozitia animalului in aceasta sala este una corecta, iar procesul de extragere a laptelui este realizat mult mai usor.

De la noi, iti poti procura sali de muls vaci, oi, capre care au la baza o structura din otel inoxidabil, cabine din acelasi material, porti pneumatice de acces si placa de protectie pentru put din otel inoxidabil. Marele avantaj al acestor sali de muls reiese din faptul ca salile pot fi folosite pana la 24 de ore pe zi. In plus, aceste sali de muls pot fi dotate cu colectoare, garnituri de muls, sisteme automate de spalare si igienizare, instalatii de hranire cu miscari monitorizate, boxe automate cu iesire rapida si conexiuni electrice. In functie de marimea dorita a acestor sali, noi le proiectam pentru tine si ti le livram la destinatie.

Aceste sali de muls pentru vaci, oi, capre sunt perfecte atat pentru ferme mai mici cat si pentru ferme mai mare. In cazul in care ai in vederea achizitionarea unui astfel de echipament zootehnic, da-ne de stire si noi iti vom pune la dispozitie varietatea de echipamente de care dispunem pentru ca alegerea sa iti apartina in totalitate. In plus, iti putem oferi consultanta si sfaturi de fiecare data cand este nevoie si in acest fel, poti fi sigur ca ai ales ce este mai potrivit pentru tine si afacerea ta. Achizitioneaza acum sali de muls si nu vei regreta decizia luata!

Sali de muls vaci, oi, capre doar cu motosape-motocoase.ro

Site-ul nostru iti ofera o oferta variata de sali de muls vaci, oi, capre care sa te ajute in ferma ta. Pe langa aceste echipamente zootehnice, tu poti achizitiona si altele precum adapatori pentru animale, tancuri pentru racirea laptelui, standuri de hranire plus utilaje agricole asa cum sunt motosapele, motocoasele, motocultoarele, tractoarele, motoarele, pompele de apa etc. Toate produsele pot fi comandate online, iar odata cu livrarea, tu primesti certificatul de garantie si manual de utilizare. Pentru alte nelamuri, noi iti sta la dispozitie oricand. Apeleaza la noi cu incredere!