standuri de hranire - motosape-motocoase

Buletin de știri

Standuri de hranire vaci, oi, capre

Exista 3 produse.

Ai hotarat sa pui bazele unei ferme de animale si ai nevoie de stranduri de hranire moderne? Vrei ca animalele din ferma sa aiba acces la furaje printr-un sistem inovator si totodata, sigur? Magazinul nostru vine in intampinarea ta cu standuri de hranire vaci, oi, capre, la preturi avantajoase!

In cadrul magazinului online motosape-motocoase.ro gasesti o gama completa de echipamente zootehnice, printre care: tancuri racire lapte, sali de muls, standuri de organizare pentru muls, echipamente de prelucrare a laptelui, bidoane din inox sau aluminiu pentru transportul lapetelui, vane de pasteurizare, separatoare de smantana, inclusiv standuri de hranire vaci, oi, capre. Acestea din urma sunt echipamente de inalta calitate ce nu trebuie sa lipseasca niciunui fermier iscusit.

Comercializam standuri de hranire vaci, oi, capre pentru o buna organizare a fermei, acestea fiind usor de adaptat oricaror spatii. Standurile disponibile in catalogul nostru, dispun de cate 6, 8 si respectiv 12 posturi de hranire, in functie de necesitati si de numarul de animale.

Standrurile de hranire se bucura de o constructie de calitate, ele fiind confectionate din materiale extrem de rezistente, bine finisate si cu un aspect estetic atractiv. Mai mult, la achizitionarea oricarui stand primesti o garante de 2 ani! Profita de preturile mici si comanda acum standuri de hranire vaci, oi, capre pentru ferma ta!

Standuri de hranire vaci, oi, capre-Pentru ferme moderne, bine organizate!

Ceea ce pana nu demult era doar o pasiune, astazi, cresterea de animale a devenit o afacere extrem de profitabila.

Cu toate acestea, construirea si administrarea unei ferme nu este floare la ureche, ci din contra este o activitate solicitanta si consumatoare de timp si bani. Echipamentele zootehnice sunt accesorii esentiale in ceea ce priveste buna desfasurare a activitatilor fermierilor si de ce nu, in ceea ce priveste profitul generat.

 Pentru cei care doresc sa aiba o ferma la nivel european, standurile de hranire sunt obligatorii. Cu ajutorul acestora animalele, fie ca este vorba de porci, vaci, oi sau capre, au acces facil la mancare, iar cantitatea de furaje poate fi calculata si administrata mai usor, ceea ce se traduce prin economii majore si confort atat pentru animale cat si pentru crescatori.

Mai mult decat atat, standurile de hranire pot solutiona probleme legate de depozitarea furajelor, acestea fiind echipate cu compartimente speciale in care mancarea este pastrata in conditii optime, departe de umezeala sau daunatori.

Motosape-motocoase.ro: standuri de hranire vaci, oi, capre, cu 6, 8 si 12 posturi de hranire

Daca cauti o metoda eficienta de hranire a animalelor din ferma, motosape-motocoase.ro este raspunsul! Iti punem la dispozitie standuri de hranire vaci, oi, capre, construite din materiale de calitate, si cu un design modern.

Oferta noastra include standuri de hranire vaci, oi, capre, cu 6, 8 si 12 posturi, prevazute cu sistem de blocare a capului din otel vopsit sau din otel galvanizat. Acestea dispun de canal de hranire+ tanc de dozare furaje din otel galvanizat cu sau fara actionare automata cu cilindru de aer.

Datorita constructiei inovatoare, la standruile de hranire se pot adauga aparate de muls mobile sau alte accesorii zootehnice.

Comanda acesto standuri de hranire vaci, oi, capre se face rapid, direct de pe site, prin intermediul unui singur click. Produsele sunt livrate imediat, in orice oras al tarii.