sudura - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Putere absorbita v
Regim de functionare v
Tensiune de alimentare v
Tehnologie v
Functii v
Putere absorbita v
Tensiune la mers in gol v
Afisaj electonic v
Clasa de izolatie v
Curent de sudura (DC) v
Tip curent v

Buletin de știri

Aparate de sudura TIG/WIG

Exista 9 produse.

Esti in cautarea unui procedeu modern de sudare? Magazinul nostru iti pune la dispozitie aparate de sudura TIG/WIG adaptate exigentelor tale in materie de calitate, etanseitate si rezistenta.

Aceasta tehnica de sudura permite sudarea tuturor tipurilor de metale, fie deosebite (inoxul) ori obisnuite (aluminiu, cupru, nichel, oteluri carbon, aliaje, etc.). Aparatele de sudura care folosesc tehnologia TIG-WIG ofera utilizatorilor o serie de avantaje tehnice, fapt care asigura o calitate superioara a sudurii si o versatilitate deosebita a procesului de sudare.

La sudura TIG/WIG gazul de protectie( gaz inert ca argon, heliu sau amestecuri de argon cu heliu) are menirea de a proteja zona de sudare de contaminarea cu oxigenul din aerul atmosferic.

Iti punem la dispozitie o gama extinsa de aparate de sudura TIG/WIG, la preturi accesibile. Printre acestea se numara: aparate de suduta Proweld TIG 180 P, aparate de sudura Proweld HP 250PS, aparate de sudura Proweld WSME-315, dar si multe altele aparate de aceeasi calitate, ce remarca prin inovatie si tehnologii de varf.

Comanda acum aparate de sudura TIG/WIC din cadrul magazinului nostru online si descopera beneficiile unui procedeu de sudura performant, cu mult superior procedeelor traditionale.

 

Aparate de sudura TIG/WIG-Ce este procedeul de sudura TIG/WIG

Principalele procedee de sudare in mediu de gaze se clasifica astfel:

-          WIG: wolfram intert gaz

-          MIG: metal intert gaz

-          MAG: metal activ gaz

-          PL: cu plasma

Procedeul WIG realizeaza arcul electric intre electrodul de wolfram si materialul de baza, materialul de adaos fiind introdus sub forma de vergele in coloana arcului. Cu alte cuvinte, tehnicile de sudura TIG/WIG sunt procedee de sudare cu electrod nefuzibil in mediu de gaz inert unde arcul electric se formeaza intre electrodul infuzibil si piesa de sudat. In acest mod se asigura topirea materialului de baza si a materialului  de adaos.

 

Avantaje aparate de sudura TIG/WIG

Avantajul procedeului TIG/WIG este acela ca poate fi folosit la majoritatea materialelor sudabile, ca de exemplu: otelurile carbon si aliate, aluminiul, cuprul, nichelul si aliajele acestora.

Cusatura obtinuta in urma procedeului TIG/WIG se caracterizeaza printr-un grad superior de puritate, fara improscari de metal si fara stropi. Altfel spus, procedeul de sudare TIG/WIG ofera un aspect placut sudurii dar si cusaturi extrem de fine

Atat procedeul cat si aparatele de sudura TIG/WIG sunt responsabile de un inalt nivel de confort in timpul utilizarii. Sudorul poate avea control asupra procedeului, rezultatul fiind unul remarcabil. Mai mult decat atat, procedeul TIG/WIG este lipsit de fum sau gaze, ceea ce confera utilizatorului un cadru optim de lucru.

Un alt avantaj este acela ca sudura tip TIG/WIG se poate utilza chiar si pentru materiale de dimensiuni foarte mici, ca de exemplu, table de grosimi de 0,03mm.

In cadrul magazinului online motosape-motocoase.ro gasesti tot ce ai nevoie in materie de aparate de sudura TIG/WIG performante, furnizate de la producatori de top in domeniu si oferite la preturi foarte mici.

Aparatele din oferta noastra se remarca gratie inovatiilor si tehnologiilor de ultima generatie. Desginul acestora este unul ergonomic si modern, usor de depozitat si transportat. Ele pot suda cu succes atat materiale groase, cat materiale foarte subtiri, de ordinul milimetrilor. Indiferentde model, aparatele de sudura TIG/WIG  ofera eficienta maxima in utilizare si cusaturi fine.

Odata comandate, aparatele de sudura TIG/WIG sunt livrate impreauna cu factura, ambalajul original, manualul de instructiuni, kit-ul complet de accesorii + garantia de 2 ani.