Prese struguri - motosape-motocoase

Buletin de știri

Prese(teascuri) pentru struguri

Exista 19 produse.

Toamna se numara...litiri de vin! Asadar, daca vrei sa te mandresti cu o productie mare de vin, este obligatori sa nu-ti lipseasca prese (teascuri)pentru struguri. Acestea nu numai ca te vor ajuta sa obtii cantitatea dorita din licoarea lui Bachus ci te vor ajuta sa-ti termini treaba intr-un timp scurt, si fara efort!

De unde achizitionezi prese(teascuri)pentru struguri? Simplu: din cadrul magazinului online motosape-motocoase.ro. Aici te asteapta cele mai diverse tipuri de prese(teascuri)pentru struguri,  la cele mai bune preturi! Poti opta pentru prese cu o capacitate de 8 litri si o performanta de 15 kg de struguri presati pe ora. Daca doresti obtinerea unei cantitati insemnate poti alege prese de 19 litri, cu o performanta de 38 de kg de struguri presati pe ora!

Comercializam prese(teascuri)pentru struguri confectionate exclusiv din cele mai bune materiale, menite sa asigure o prelucrare optima a vinului si un gust de calitate. Acestea sparg pielitele boabelor de struguri eliberand mustul, rapid si simplu, pastrand, in acelasi timp, integre prorietatile strugurelui!

Presele pentru struguri sunt instalatii ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui producator de vinuri si niciunui gospodar. Pentru rezultate notabile, alege magazinul nostru si gama diversificata de prese(teascuri) pentru struguri! La produsele comandate, beneficiezi dincolo de pretul mic, si de o garantie de 2 ani! Avantajos, nu?

Prese(teascuri)pentru struguri-Obtine cantitatea de vin dorita, rapid si simplu!

Prelucrarea vinului este o adevarata arta! Pentru unii o pasiune, pentru altii o afacere, prelucrarea vinului necesita pricepere si nu in ultimul rand, echipamente adecvate. Din categoria echipamentelor obligatorii in prelucrarea vinului fac parte si presele (teascuri) pentru struguri.

Ce sunt presele pentru struguri

Presele au rolul de a sparge pielita boabelor, cu scopul de a usura scurgerea mustului. Chiar daca pare o etapa lipsita de efort, zdrobirea strugurilor necesita prese(teascuri) pentru struguri cu o constructie de calitate si rezistenta, menite sa ofere eficienta maxima in utilizare.

Care sunt avantajele preselor pentru struguri

Avand o construtie simpla si un design compact, presele pentru struguri sunt usor de depozitat, usor de transportat si usor de utilizat. Acestea sunt echipamente sigure ce nu necesita cunostinte in domeniu pentru utilizarea lor, ele putand fi manevrate de orice gospodar. Capacitatea cazanelor este ideala atat pentru prelucrarea unei cantitati insemnate de vin, cat si pentru obtinerea unor cantitati reduse de vin (suficienta pentru consumul in familie).

Cu ajutorul preselor pot fi zdrobiti struguri intregi, mustul obtinut putand fi folosit la obtinerea sucurilor sau a mustului concentrat.

Curatarea preselor se face rapid, prin simpla spalare si inlaturare a resturilor ramase in cazan. Dincolo de toate acestea, presele sunt special concepute pentu a putea fi utilizate sezoane la rand, ele avand o durabilitate de zeci de ani.

Motosape-motocoase.ro: comanda prese(teascuri) pentru struguri, la cele mai bune preturi!

Magazinul nostru online vine in intampinarea producatorilor de vin, cu o gama larga de prese(teascuri)pentru struguri, de diferite capacitati si caracteristici.

De pe site poti alege prese(teascuri)pentru struguri , cu o capacitate de 8 litri, si o constructie simpla, sau poti opta pentru prese (teascuri)pentru struguri de capacitate mare, inramata, cu placa de suc din fonta si cu posibilitate de deschidere.

Indiferent de necesitatile tale si indiferent de cantitatea de vin sau must pe care doresti sa o obtii, motosape-motocoase.ro are solutia: zeci de modele de prese(teascuri) pentru struguri, la preturi fara egal! Convinge-te!

.