Zdrobitoare si desciorchinatoare - motosape-motocoase

Catalog

Buletin de știri

Zdrobitoare si desciorchinatoare

Exista 56 produse.

Daca doresti completarea echipamentului de vinificatie, asigura-te ca dispui deja de zdrobitoare si desciorchinatoare. Daca nu ai aceste intalatii, motosape-motocoase.ro iti ofera posibilitatea sa le achizitionezi la preturi mici!

In cadrul magazinului nostru gasesti o gama variata de zdrobitoare si desciorchinatoare manuale, cu o constructie de calitate si extrem  de rezistente!  Gratie eficientei lor, aceasta se vor dovedi un real ajutor in prelucrarea vinului acasa, sau in spatiile special amenajate.

Comercializam zdrobitoare si desciorchinatoare de inalta calitate, de diverite capacitati si puteri. Ele se remarca datorita materialelor din care sunt confectionate, dar si datorita designului modern si ergonomic.

Echipamentele puse la dispozitie permit o utilizare comoda si sigura, fara costuri si accesorizari suplimentare.Zdrobitoarele si desciorchinatoarele oferite sunt concepute special pentru a rezista unor utilizari multiple, durabilitatea lor fiind una maxima.

Puternice, usoare si sigure, zdrobitoarele si desciorchinatoarele prezente  in oferta noastra sunt echipamente foarte importante pentru vinificatori. Fii un profesionist in prelucrarea vinului si comanda acum zdrobitoare si desciorchinatoare de pe motosape-motocoase.ro!

Zdrobitoare si desciorchinatoare-Utilaje obligatorii pentru vinificatori!

Vinul de calitate se obtine doar prin intermediul unor echipamente performante, electrice sau manuale, cu ajutorul carora intregul proces de prelucrare este mai usor de efectuat si de asemenea, mult mai rapid.

Ce este si ce presupune procesul de zdrobire si desciorchinare

Pentru eliberarea mustului din boabele de struguri si pentru separarea de seminte, pielite si componente solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie poarta numele de zdrobire, proces care alaturi de desciorchinarea strugurilor se numara printre primele procese tehnologice in vederea vinificarii (din punct de vedere tehnologic prima data se efectueaza desciorchinarea si apoi zdrobirea).

Desciorchinatoarele sunt utilaje folosite in vinificatie  la desciorchinarea si zdrobirea strugurilor. In functie de forma si functionalitatea lor, desciorchinatoarele se impart in : desciorchinatoare fara pompa de mustuiala si desciorchinatoare prevazute cu pompa de mustuiala.

Desciorchinatoarele sunt grupate in:

-          Zdrobirea cu desciorchinatoare

-          Desciorchinatoare care realizeaza desciorchinarea fara zdrobire ulterioare

-          Desciorchinatoare  cu zdrobire care realizeaza desciorchinarea si apoi zdrobirea.

In alegerea echipamentelor de zdrobire si desciorchinare un criteriu important de selectie este dat de tipul materialelor utilizate in confectionarea lor.  In procesele de prelucrare a vinului cele mai utilizate materiale sunt lemnul si inoxul conform domeniului alimentar, aceasta fiind materiale care previn oxidarile nedorite, care pot afecta atat gustul vinului cat si sanatatea consumatorilor.

Asadar daca doresti sa te bucuri de siguranta deplina, alege desciorchinatoare si zdrobitoare confectionate din lemn, cu un desing ergonomic care sa-ti permita o depozitare usoara si un control optim.

Motosape-motocoase.ro-Furnizor de zdrobitoare si desciorchinatoare! Iti oferim echipamente performante, la preturi mici

Daca doresti sa achizitionezi zdrobitoare si desciorchinatoare moderne, site-ul nostru iti ofera solutia!

Iti punem la dispozitie zdrobitoare si desciorchinatoare prin intermediul carora procedeul de prelucrare a vinului decurge rapid in scopul limitarii duratei de aerisire a musuielii. Aceste echipamente vor ajuta la obtinerea unui vin pur, parfumat si sanatos.

Poti alege dintr-o gama extinsa de zdrobitoare si desciorchinatoare cu capacitati de stocare diverite si cu puteri dintre cele mai diverse, in functie de  necesitati. Poti alege intre echipamente manuale sau  actionate electric, confectionate din inox si lemn.

Daca intampini dificultati in alegerea echipamentelor potrivite, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi si consiliere gratuita. Odata comandate, produsele sunt livrate rapid in orice oras al tarii!