Aparate de muls oi - motosape-motocoase

Buletin de știri

Aparate de muls ovine

Exista 11 produse.

Iti este din ce in ce mai greu sa te ocupi de mulsul animalelor? Vrei sa angajezi si alte persoane care sa se ajute, dar nu dispui de resursele financiare necesare? Grija ta va lua sfarsit daca alegi sa iti achizitionezi aparate de muls oi si capre de la noi: nu sunt niste utilaje costisitoare si vei vedea cat de usor iti va fi. Nu mai este nevoie ca cineva sa fie responsabil de mulsul oilor si a caprelor din moment ce aceste aparate isi fac treaba cu succes: trebuie doar sa le pozitionezi la ugerul animalelor si laptele va fi extras in cel mai scurt timp. Acum este momentul sa le achizitionezi si pentru ferma ta.

 

Aparate de muls oi si capre: profesionalism si siguranta

Daca nu stiai, aceste aparate de muls oi si capre au devenit o necesitate in fiecare ferma in conformitate cu reglementarile cerute de Uniunea Europeana. Aceste aparate sunt ideale daca vrei sa iti usurezi munca atunci cand vine vorba de mulsul oilor si caprelor: timpul tau de munca este cu mult scurtat, iar efortul depus nu mai este atat de mare. Iata cum tehnologia incetul cu incetul isi face loc in viata noastra si ne furnizeaza dispozitive care sa ne faciliteze munca de toate zilele.

Niste aparate de muls oi si capre iti sunt extrem de necesare pentru ca sa nu mai fie nevoie sa mulgi tu animalele, sa aduni laptele in diferite recipiente si multe alte lucruri. Odata ce te-ai asigurat ca ugerul animalului este curatat, aparatele de muls trebuie asezate si laptele va incepe sa fie colectat. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la cum sa opresti dispozitivul: el se va opri atunci cand se va constata ca nu se mai poate extrage lapte. Dupa fiecare utilizare a acestor aparate, este indicat sa le curati si sa le igienizezi pentru a evita o posibila contaminare a laptelui.

Cand detii o ferma, stii ca orice minut liber poate inseamna un castig pentru o alta activitate. Iar daca este posibil sa iti usurezi munca, sa economisezi timp si bani, de ce sa nu o faci? Noi te ajutam sa iti alegi aparate de muls oi si capre care sunt prevazute fie cu bidoane din aluminiu fie cu bidoane din inox. Poti opta pentru unul sau doua posturi de lucru a acestor aparate de muls, iar daca ai nevoie si de utilaje special concepute pentru procesarea si racirea laptelui, noi iti stam la dispozitie oricand. Viziteaza-ne site-ul!

 

Noi te ghidam in alegerea unor aparate de muls oi si capre pentru ferma ta

Pe site-ul nostru motosape-motocoase.ro, gasesti o varietate de produse care iti vor fi de folos in ferma sau gospodaria ta: aparate de muls oi si capre, generatoare de curent, pompe de apa, motocoase, motocultoare, tractoare, freze de zapada si multe altele. Noi iti furnizam toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti in legatura cu produsele achizitionate, garantia, montajul si service-ul astfel incat utilajul tau sa fie pus in functiune cat mai repede. Ai incredere in noi si iti vom rasplati increderea cu produse si servicii impecabile!