MOTOARE STAGER - motosape-motocoase

Buletin de știri

Motoare Stager

Exista 10 produse.

Ai nevoie de motoare termice ideale unei game largi de utilizari, fie ca este vorba de cele  casnice, ori profesionale? Vrei sa investesti intr-un motor capabil sa ofere randament maxim si consum redus de combustibil? Nicio problema, motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de motoare termice, pe benzina ori diesel.

Din catalogul nostru de produse poti opta pentru diferite marci de motoare termice, printre care si motoare Stager, motoare recunoscute peste tot in lume pentru fiabilitatea crescuta si pentru calitatea lor superioara.

Gama de motoare Stager este formata din motoare cu caracteristici, dimensiuni si puteri diferite, perfecte pentru orice necesitate. Motoarele comercializate asigura parametrii superiori utilajelor, crescand nivelul lor de rezistenta si durabilitate.

Pe langa diversitate si calitate, motosape-motocoase.ro iti ofera accesul si la tarife excelente, ideale clientilor care nu doresc sa depaseasca bugetul alocat investitiei. Asadar, alaturi de noi obtii solutii moderne pentru echiparea utilajelor de gradinarit si agricole, toate acestea cu economii majore .

De ce sa cheltui mai mult, cand poti foarte ieftin sa intri in posesia unui motor termic de ultima generatie, prin intermediul unui simplu click.

Motoare Stager-Ce sunt motoarele termice

Motoarele termice sunt motoare ce consuma un combustibil si transforma caldura dezvoltata in lucru mecanic. Dupa numarul de timpi de functionare motoarele termice se clasifica astfel: motorul in patru timpi si motorul in doi timpi.

Din punct de vedere al obtinerii lucrului mecanic, motoarele termice se impart in: motoare cu ardere interna cu piston, si motoare cu reactie.

Ciclul Otto si ciclul Diesel

Cele mai des utilizate motoare termice sunt cele care folosesc drept combustibil benzina sau motorina. Ciclurile dupa care functioneaza motoarele termice sunt: ciclul Otto pentru cele pe benzina (carcateristici: benzina arde exploziv, amestecul este aprins de catre o bujie, se comprima amestec de aer cu vapor de benzina) si ciclu diesel pentru cele cu motorina (caracteristici: motorina arde mai incet, se comprima numai aer iar apoi se injecteaza in motorina, motorina se aprinde datorita temperaturii mari la care ajunge aerul comprimat).

Avantaje motoare Stager

-          Constructie de calitate

-          Randament crescut

-          O gama extinsa de puteri

-          Motoarele sunt confectionate din aliaje dure ce asigura o rezistenta deplina chiar si in cele mai vitrege conditii de utilizare

-          Componentele motoarelor Stager sunt tratate impotriva coroziunii

-          Motoarele sunt echipate cu sisteme antivibratii

-          Silentiozitate

-          Consum reduse de combustibil

-          Design ergonomic si modern

-          Sunt usor de montat si intretinut

Cauti motoare Stager la preturi mici? Motosape-motocoase.ro are solutia!

In cadrul magazinului nostru online gasesti zeci de modele de motoare termice, toate apartinand celor mai cunoscute nume in domeniu, printre care si Stager.

Motoarele Stager prezente in oferta noastra sunt echipamente moderne, prevazute cu sisteme de imbunatatire a randamentului, fiind concepute pentru utilizari in conditii grele. Acestea se bucura de un design ergonomic si un consum redus de combustibil.

Mai mult, toate motoarele Stager comercializate sunt proiectate tinand cont de cele mai stricte cerinte in ceea ce priveste reducerea noxelor, motoarele fiind prietenoase cu mediul inconjurator gratie nivelului minim de poluare.

Pentru a afla mai multe despre motoarele Stager puse la dispozitie, consulta intreaga oferta, apoi comanda modelul dorit. Simplu!