GENERATOARE CU ARDERE DIRECTA - FIXE - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Tensiune de alimentare v
Debit aer: v
Putere termica nominala maxima v
Putere termica nominala minima v
Consum de gaz maxim GPL v
Consum de gaz minim GPL v
Consum de gaz metan v
Putere electrica v
Putere termica nominala metan v

Buletin de știri

Ardere directa-fixe

Exista 4 produse.

Eficienta energetica ridicata, posibilitate de setare facila a temperaturii aerului, securitate in exploatare, transfer de caldura intens, utilizare pe post de ventilator vara. Acestea sunt pe scurt, doar o mica parte din avantajele pe care generatoarele cu ardere directa le ofera utilizatorilor. Ideale pentru toate spatiile ce necesita o sursa suplimentara de incalzire, generatoarele cu ardere directa sunt deosebit de eifciente, asigurand o intretinere usoara si un consum optim.

Cauti un furnizor de generatoare cu ardere directa-fixe, care sa-ti ofere diversitate si preturi mici? Aici este locul in care gasesti solutia! Motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie o gama completa de generatoare cu ardere directa-fixe, atat pentru spatiile industriale, hale, cat si pentru zonele ce necesita caldura cat mai rapid!

Generatoarele cu ardere directa-fixe prezente in oferta noastra sunt dotate cu arzator automat GPL sau metan incorporat cu emisii reduse de CO, NO2 si Etilena, fiind deosebit de sigure in exploatare si usor de controlat.

Dotate cu sisteme performante de aprindere, generatoarele cu ardere directa-fixe dispun de termostat de siguranta si au posibilitatea de a fi conectate la instalatia centralizata de incalzire. Produsele noastre se remarca printr-un design modern, ergonomic si usor de adaptat oricaror spatii ce necesita incalzire imediata.

Atunci cand centrala termica nu ofera randamentul dorit sau atunci cand nu exista posibilitatea instalarii unei surse de caldura, alege generatoare cu ardere directa-fixe si bucura-te de confort la superlativ!

Generatoare cu ardere directa fixe-Caldura imediata, confort sporit!

Generatorul cu ardere directa, sau generatorul de aer cald (asa cum mai este denumit) este un schimbator de caldura aer-aer ce se compune dintr-un focar unde are loc arderea combustibilului si o zona de schimb de caldura convectiva.

Constructia unui astfel de generator de caldura este una extrem de simpla, acesta fiind format dintr-un arzator, ventilator si un panou de comanda si control (o interfata prietenoasa si usor de utilizat de oricine).

Generatoarele cu ardere directa- fixe sunt o alternativa foarte eficienta la clasicele metode de incalzire, cele care nu ofera intodeauna randament 100%. De exemplu, exista spatii de mari dimensiuni (hale de productie, depozite, ferme de animale, tratamente de suprafara-vopsire, service-auto, spalatorii, etc.) care pentru a putea fi incalzite necesita investitii costisitoare si automat cheluieli majore.

Achizitionand un generatore cu ardere directa-fixe faci economii. Ele sunt mult mai ieftine si mult mai eficiente, putand acoperi o zona mare ce necesita incalzire optima si o temperatura ideala.

In plus, gratie sistemelor inovatoare incorporate de generare a caldurii,  gazele emise nu prezinta niciun fel de pricol pentru sanatatea celor din jur. Caldura este distribuita unifor in incapere, intr-un timp rapid, datorita ventilatorului de mare capacitate cu care sunt prevazute generatoarele.

Motosape-motocoase.ro: generatoare cu ardere directa-fixe, pentru spatii bine incalzite!

Daca vrei sa ai ganratia unor generatoare cu ardere directa-fixe, performante cu capacitate mare de incalzire si durabilitate crescuta, apeleaza la motosape-motocoase.ro si alege modelul adecvat necesitatilor tale.

Gasesti in cadrul magazinulu nostru online generatoare cu ardere directa-fixe marca Biemmedue, marca recunoscuta peste tot in lume pentru fiabilitatea echipamentelor produse. Acestea dispun de aprindere automata, control flacara cu electrod ionizare, sistem post-ventilare continua, comutator iarna/vara pentru utilizare pe post de ventilator, etc.

Comanda acum generatoare cu ardere directa-fixe de pe site-ul nostru, si bucura-te de preturile avantajoase!