GENERATOARE CU ARDERE DIRECTA - MOBILE - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Producator motor v
Tensiune de alimentare v
Debit aer: v
Consum de gaz metan v
Putere termica nominala metan v

Buletin de știri

Ardere directa-mobile

Exista 34 produse.

Cauti o metoda eficienta de incalzire pentru halele de productie, depozite de dimensiuni mari, service-uri auto, santiere, sau fermele pentru cresterea animalelor? Vrei sa te bucuri de confort si caldura distribuita uniform, fara costuri mari de investitie? Descopera avantajele unor genratoare cu ardere directa. Si nu orice fel de generatoare ci unele mobile, care se pot amplasa cu usurinta exact in zonele din incapere in care ai nevoie de caldura imediata.

Motosape-motocoase.ro iti pune la dispoztie generatoare cu ardere directa-mobile, furnizate direct de la unul dintre cei mai cunoscuti producatori pe piata de profil: Biemmedue. Avand un design compact si o eficienta superioara, generatoarele cu ardere directa-mobile prezente in oferta noastra te vor incanta prin tehnologia de varf si prin sistemele inovatoare care permit distribuirea rapida a caldurii, in cel mai sigur mod.

Comercializam generatoare cu ardere directa-mobile cu un inalt nivel de automatizare, ce functioneaza pe combustibili de diferite tipuri, fie ca este vorba de motorina sau GPL. Acestea dispun de control electronic pentru flacara, termostat supraincalzire, rezervor din polietilena anti-soc sau din otel, sistem post-ventilare temporizat racire camera de ardere, precum si multe alte dotari pentru un plus de confort in utilizare si exploatare.

Comanda generatoarelor cu ardere directa fixe sau mobile se face rapid, printr-un singur click, direct de pe site. Livrarile se efectueaza imediat in toate zonele tarii, iar pachetul contine pe langa manual de utilizare, facutra, si garantia de 2 ani pentru produsul achizitionat. Este o ofera de care trebuie sa profiti!

Generatoare cu ardere directa –mobile. Caldura? Nicio problema!

Utilizate in special, in domeniul industrial, generatoarele de caldura se clasifica astfel: fixe si mobile, automate sau semiautomate, directe si indirecte, fiecare model avand particularitatile si destinatii diferite.

Generatoarele cu ardere directa-mobile sunt deosebit de eficiente acolo unde se doreste incalzirea rapida a spatiului si distribuirea unui val de caldura optim pentru desfasurarea in conditii normale a diverselor activitati.

Caracterizate printr-o constructie compacta, doar din aliaje extrem de rezistente la caldura, generatoarele cu ardere directa-mobile, pe motorina, gaz metan sau GPL  ofera randamentul dorit in ceea ce priveste incalzirea unor volume mari de aer. Astfel, fabricile, halele de productie si depozitele  se bucura de o ambient calduros si confortabil, fara investitii costisitoare ci doar prin amplasarea de generatoare cu ardere directa-mobile in punctele de interes.

Generatoarele cu ardere directa-mobila elibereaza caldura prin fluxul de aer, ceea ce se traduce prin eficienta 100%.

Aceste generatoare de caldura sunt de asemenea adecvate si pentru utilizarea la exterior, indeplinind toate normele de protectie.

Avantaje generatoare cu ardere directa-mobile oferite de motosape-motocoase.ro

Motosape-motocoase.ro dispune de o mare varietate de generatoare cu ardere directa-mobile, adecvate tuturor aplicatiilor industriale si nu numai. De ce trebuie sa comanzi de pe site-ul nostru? Simplu: datorita numarului mare de avantaje pe care aceste generatoare cu ardere directa-mobile le ofera:

-          Gama mare de generatoare cu diferite puteri si de diferite dimensiuni

-          Performanta crescuta

-          Randament 100%

-          Design compact, cu carcasa  termorezistenta tratata impotriva coroziunii si oxidarii

-          Usor de utilizat

-          Consum de combustibil eficient si costuri reduse de intretinere

-          Preturi mici

Daca intampini dificultati in alegerea corecta a generatorului, iti stam la dispozitie cu sfaturi si consiliere gratuita! Merita sa achizitionezi generatoare cu ardere directa-mobile din oferta noastra!