GENERATOARE CU ARDERE INDIRECTA - FIXE - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Putere absorbita v
Tensiune de alimentare v
Debit aer: v
Consum de gaz maxim GPL v
Putere electrica v

Buletin de știri

Ardere indirecta -fixe cu cos de fum

Exista 38 produse.

La fel de eficiente ca generatoarele cu ardere directa, insa mult mai sigure in exploatare, generatoarele cu ardere indirecta sunt de un real ajutor atunci cand doresti sa incalzesti volume mari de aer: spatii industriale, zone de productie, fabrici, ferme agricole, sere, solarii, etc. Acestea prezinta un design robust si rezistent in acelasi timp, fiind flexibile si usor de utilizat.

Motosape-motocoase.ro vine in sprijinul tau cu o serie de generatoare cu ardere indirecta-fixe, moderne si prevazute cu cele mai noi sisteme de generare a caldurii. Astfel, iti punem la dispozitie generatoare cu ardere indirecta-fixe, marca Biemmedue, o marca de referinta pe piata de profil din intreaga lume. In ciuda performantelor superioare si a marcii de renume, generatoarele cu ardere indirecta-fixe pot fi achizitionate la preturi foarte avantajoase!

Durata de viata a unor generatoare cu ardere indirecta-fixa este extinsa, acestea putand functiona zeci de sezoane, fara service si fara intretinere suplimentara, ceea ce se traduce prin investitie oprima pe termen lung. Daca si tu vrei sa te bucuri de avantajele acestor generatoare cu ardere indirecta-fixa, consulta oferta noastra, compara si comanda!

De ce sa investesti sume enorme in sistemele traditionale de incalzire, cand poti foarte simplu sa obtii temperatura dorita cu ajutorul unor generatoare cu ardere indirecta-fixe, moderne, adaptate necesitatilor tale de confort!

Generatoare cu ardere indirecta-fixe-Sistem revolutionar de incalzire, la indemana oricui!

Generatoarele cu ardere indirecta-fixe sunt recomandate spatiilor inchise sau sub ventilatie, cu o suprafata medie sau mare, unde se desfasoare diverse activitati o lunga perioada de timp. Pe scurt, generatoarele cu ardere indirecta-fixe efectueaza o incalzire optima temporara, fiind la fel de eficiente si pentru o incalzire de urgenta (ele au capacitatea de a distribui caldura instantaneu pe o suprafata mare).

Un generator cu ardere indirecta-fix, dispune in general de arzator automat separat pe motorina sau pe gaz, control electronic flacara, repornire/pornire manuala, ventilator centrifugal de mare capacitate, grilaj de aspirare prevazut cu filtru pentru praf, camera de ardere cu forma aerodinamica, schimbator de caldura de mare capacitate, si lista poate continua.

In cazul acestor tipuri de generatoare, aerul curat si cald se elibereaza prin evacuare frontala, emisiile de noxe fiind reduse la zero. In plus, gratie tehnologiei de varf, generatoarele cu ardere indirecta fixe sunt prevazute cu sisteme care previn supraincalzirea, siguranta in exploatare fiind deplina.

Dotarea spatiilor de dimensiuni mari cu generatoare cu ardere indirecta-fixe inseamana nu numai confort, ci si economii considerabile, in sensul ca aceste echipamente efectueaza un consum de combustibil in parametrii optimi.

Motosape-motocoase.ro: generatoare cu ardere indirecta-fixe Biemmedue

Magazinul nostru online iti propune zeci de modele de generatoare cu ardere indirecta-fixe, marca Biemmedue, cu sistem de prindere suspendat.

Datorita montajului care se realizeaza pe plafonul incaperii, caldura este distribuita uniform, iar siguranta  este una sporita! Astfel, depozitarea echipamentului nu mai este o problema! Carcasa generatoarelor este confectionata din otel galvanizat, tratat corespunzator impotriva uzurii si anti-oxidarii, rezistenta la temperaturi ridicate fiind superioara.

In timpul sezonului cald, generatoarele cu ardere indirecta-fixe se pot utiliza pentru ventilarea optima a aerului, rolul acestor echipamente fiind 2 in 1.

Pentru a comanda generatoare cu ardere indirecta-fixe, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe produsul dorit. Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare.