GENERATOARE CU ARDERE INDIRECTA - MOBILE - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Putere absorbita v
Tensiune de alimentare v
Debit aer: v
Putere termica nominala maxima v
Putere termica nominala minima v

Buletin de știri

Ardere indirecta-mobile cu cos de fum

Exista 6 produse.

Generatoarele cu ardere indirecta-mobile reprezinta un tip de dispozitive din categoria mai larga a generatoarelor de caldura, care se caracterizeaza prin faptul ca sunt dotate cu un schimbator de caldura cu un randament termic in proportie de aproape 90%. Daca sunteti in cautarea unor generatoare cu ardere indirecta mobile pentru diferitele activitati pe care le desfasurati, magazinul online motosape-motocoase.ro va sta la dispozitie cu cea mai buna oferta de astfel de echipamente.

Generatoare cu ardere indirecta mobile- care sunt principalele lor caracteristici si directiile de utilizare

 

Generatoarele cu ardere indirecta mobile reprezinta un tip de dispozitive din clasificarea exhaustiva a generatoarelor de caldura. Acestea din urma reprezinta aparate de incalzire, caracterizate de faptul ca pot fi utilizate in numeroasele directii si de acela ca, comparativ cu alte sisteme de incalzire, se preteaza spre a fi amplasate direct in spatiul care trebuie incalzit, dar si in zonele din jurul acestui spatiu.

Generatoarele cu ardere indirecta-mobile sunt prevazute cu un schimbator de caldura caracterizat de performante tehnice uimitoare, de aproximativ 90%.  Domeniile in care acestea isi gasesc utilitatea sunt numeroase, astfel ca foarte multi sunt aceia carora aceste tipuri de generatoare le-ar completa in mod ideal activitatile: depozite, horticultura si floricultura, cresterea animalelor sau domeniul larg al constructiilor.

Generatoarele cu ardere indirecta- mobile din oferta motosape-motocoase.ro au printre trasaturile lor de baza urmatoarele: un tablou electric de comanda cu cablu de alimentare electrica, control electronic al flacarii cu fotorezistenta, pompa cu angrenaje, priza pentru conectare termostat, higrostat sau temporizator, camera de ardere din otel inoxidabil cu 3 sau 4 drumuri de fum, un termostat de siguranta pentru protectie la incalzire, un sistem post-ventilare temporizata pentru racirea camerei de ardere la oprirea genratorului, precum si furtunuri de alimentare motorina din cauciuc rezistente la hidrocarburi si multe altele pe care le veti descoperi daca veti achizitiona un generator cu ardere indirecta- mobil din oferta noastra.

Magazinul online motosape-motocoase.ro vine in sprijinul nevoilor dvs. cu o oferta inegalabila de generatoare cu ardere indirecta- mobile de cea mai buna calitate

 

Daca activitatile pe care le desfasurati va solicita utilizarea unui generator cu ardere indirecta- imobil, atunci oferta magazinului motosape-motocoase.ro va este in intregime adresata. Generatoarele cu ardere indirecta-mobile pe care vi le oferim nu numai ca se potrivesc unor numeroase domenii de activitate, cum sunt constructiile, agricultura, inclusiv cresterea animalelor, horticultura si floricultura sau in depozite, dar sunt caracterizate de o serie de proprietati care le transforma in dispozitive cu adevarat utile in tot felul de aplicatii.

Iar daca doriti sa profitati la maxim de avantajele utilizarii lor, atunci trebuie sa stiti ca generatoarele cu ardere indirecta- mobile din oferta motosape-motocoase.ro au o calitate superioara, fiind produse in acord cu cele mai exigente standarde de calitate. Prin aceasta ele au o rezistenta crescuta si deci o durata de viata indelungata. Mai mult, preturile la care vi le oferim sunt deosebit de avantajoase pentru dvs.