GENERATOARE CU RAZE INFRAROSII - motosape-motocoase

Buletin de știri

Radiante Infrarosu

Generatoarele cu raze infrarosii sunt si ele parte din categoria mai generala a generatoarelor de caldura, inovatia in cadrul lor constand in faptul ca utilizeaza un arzator dedicat in locul celor traditionale. Diversele domenii in care generatoarele cu raze infrarosii pot fi utilizate ar putea face ca si dvs. sa va aflati in cautarea unui astfel de dispozitiv. Iar daca este asa, trebuie sa luati in consideratie oferta de generatoare cu raze infrarosii a magazinului online motosape-motocoase.ro care va pune la dispozitie numai produse de o inalta calitate, capabile sa confere performante crescute activitatilor pe care le desfasurati.

Generatoare cu raze infrarosii- care sunt particularitatile lor?

 

Generatoarele cu raze infrarosii se caracterizeaza in primul rand prin faptul ca utilizeaza un arzator dedicat in locul celor clasice. Acest fapt are consecinte benefice, materializate in eliminarea conului refractar de ceramica prezent in camerele de ardere de la masinile similare, precum si substituirea sa cu un con de tip multistrat care este alcatuit din trei conuri concentrice. Racirea acestora din urma va fi asigurata de un ventilator, care are rolul de a genera fluxul de aer necesar in vederea arderii combustibilului si pentru a obtine apoi flacara.

In oferta motosape-motocoase.ro, in categoria generatoarelor de caldura, veti gasi si aceste generatoare cu raze infrarosii care au o serie de particularitati. Astfel, printre caracteristicile lor definitorii se numara faptul ca functioneza utilizand drept combustibil motorina. Apoi, fluxul de caldura pe care il genereaza generatoarele cu raze infrarosii este direct, fara miscarea aerului. Nivelul de zgomot pe care il produc este scazut, au un arzator BM2 dedicat, sunt dotate cu o pompa combustibil in doua trepe, controlul electronic al flacarii este cu fotorezistenta, ofera posibilitatea conectarii cu termostat, umidistat ori temporizator. De asemenea, generatoarele cu raze infrarosii din oferta magazinului nostru virtual au un cablu de alimentare cu stecher de o lungime egala cu 1,5 m, camera de ardere nu are con ceramic, ci este din otel inox rezistent la temperaturi inalte. Aceste generatoare cu raze infrarosii mai au insa si alte trasaturi benefice, care le recomanda ca o alegere ideala in aplicatiile dvs.

Magazinul online motosape-motocoase.ro vine in intampinarea nevoilor dvs. cu generatoare cu raze infrarosii de cea mai buna calitate

 

Daca va aflati in cautarea unor generatoare cu raze infrarosii, magazinul online motosape-motocoase.ro constituie cel mai bun furnizor de astfel de dispozitive din numeroase motive. Mai intai, generatoarele cu raze infrarosii sunt produse respectand inalte standarde de calitate, particularizandu-se printr-o serie de caracteristici deloc de neglijabile, precum faptul ca functioneaza cu motorina, au un nivel de zgomot redus, sunt prevazute cu un arzator dedicat dar si multe altele, care le recomanda ca solutia ideala in obtinerea unor performante imbunatatite in activitatile pe care le desfasurati.

Aceste generatoare cu raze infrarosii, prin faptul ca au o calitate superioara, au si o rezistenta crescuta, fiind potrivite unor utilizari diverse, dar si o durata de viata indelungata astfel ca dvs. sa le puteti folosi fara probleme o perioada cat mai mare de timp. Iar ca motivele care fac din ele o alegere ideala sa fie complete, va mai informam ca site-ul motosape-motocoase.ro va ofera generatoare cu raze infrarosii la preturi deosebit de accesibile.