VENTILATOARE AXIALE - motosape-motocoase

Catalog

Producator v
Combustibil v
Debit aer: v

Buletin de știri

Aeroterme si ventilatoare axiale

Exista 23 produse.

Ventilatoarele axiale reprezinta acele dispozitive care au ca principala directie de utilizare transportul aerului sau gazelor care nu contin agenti corozivi, abrazivi sau toxici, praf metalic sau suspensii cu tendinta de aglomerare sau lipire. Daca activitatile dvs. solicita achizitionarea unor ventilatoare axiale, atunci magazinul online motosape-motocoase.ro vine in intampinarea nevoilor dvs. cu o oferta de ventilatoare axiale de calitate superioara la preturi deosebit de avantajoase.

Ventilatoare axiale- care sunt caracteristicile lor definitorii

 

Ventilatoarele axiale, ca parte a generatoarelor de caldura, sunt asadar acele dispozitive care servesc la transportul aerului sau gazelor lipsite de agenti corozivi, abrazivi sau toxici, si care nu contin praf metalic sau suspensii cu tendinta de aglomerare sau lipire. Continutul de suspensii de alt tip care este suportat de ventilatoarele axiale este de maximum 50 mg/m3.

Mediul care va fi vehiculat de catre ventilatoarele axiale trebuie sa detina o seama de caracteristici, printre care acelea de a fi neexploziv si neinflamabil. De asemenea, acesta trebuie sa aiba o temperatura care sa nu treaca de 40 de grade Celsius, si de asemenea sa fie caracterizat de o umiditate relativa de 80% la +25 de grade Celsius.

Ventilatoarele axiale din oferta magazinului online motosape-motocoase.ro au ca trasatura definitorie faptul ca au rotorul direct calat pe arborele motorului. Paletele acestora sunt confectionate din tabla si apoi sudate pe butucul rotorului, ceea ce are ca si consecinta obtinerea unor ventilatoare axiale cu performante fixe.

Ventilatoarele axiale din oferta motosape-motocoase.ro sunt produse de firma BSR, ceea ce va garanteaza dvs. o data in plus calitatea deosebita a acestora. Mecanismul de incalzire cuprinde trei tuburi de halogen, dimensiunile si greutatea fiind reduse pentru a va conferi o usurinta deosebita in manevrarea lor. Puterea ventilatoarelor axiale oscileaza intre 400, 800 si 1200 de W, fiind prevazute si cu un sistem de decuplare automata, miscare oscilatorie si gratar metalic pentru protectie. Pentru toate celelalte detalii, accesati magazinul online motosape-motocoase.ro.

Magazinul online motosape-motocoase.ro va ofera ventilatoare axiale de cea mai buna calitate la preturi avantajoase pentru dvs.

 

Daca va aflati in cautarea unor ventilatoare axiale, atunci trebuie sa stiti ca magazinul online motosape-motocoase.ro vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu cea mai buna oferta de ventilatoare axiale de pe piata de profil. Acestea sunt caracterizate de un mecanism de incalzire bazat pe trei tuburi de halogen, dar si de faptul ca au o putere ce merge de la 400W pana la 1200 de W. Mai mult, pentru o manevrare cat mai facila a lor, au dimensiuni reduse si o greutate de numai 2.1 kg.

Ventilatoarele axiale din oferta magazinului nostru au o calitate superioara, fiind produse in  acord cu cele mai inalte standarde de calitate in vederea obtinerii unor performante imbunatatite in activitatile dvs. Iar ca setul de avantaje al acestora sa fie complet, trebuie sa stiti ca magazinul online motosape-motocoase.ro va ofera ventilatoare axiale la preturi avantajoase, intr-un raport pe deplin echilibrat cu calitatea lor deosebita.

Asadar, daca aveti nevoie de ventilatoare axiale fiabile, rezistente si cu durata de viata indelungata, magazinul motosape-motocoase.ro este solutia ideala pentru dvs.