Motive pentru care sa ne alegeti - motosape-motocoase

Buletin de știri


De ce sa cumperi din magazinul nostru virtual? Enumeram mai jos cateva motive simple:

1) NU VINDEM DIN APARTAMENT!

Se intampla foarte des in ultima perioada ca magazinele online sa fie gazduite intr-un apartament (fara showroom, fara service), iar vanzarea sa se faca din spatele calculatorului. Respectivul nu stie prea multe date tehnice despre produs sau poate chiar nu a vazut vreodata un astfel de utilaj. Pur si simplu factureaza marfa si aceasta pleaca din diferite depozite din tara

Consideram ca meritati mai mult respect si va invitam sa ne vizitati magazinele fizice, service-ul, depozitul.

Suntem o echipa de profesionisti, care reprezinta mai mult decat un magazin online. Suntem prezenti in 5 magazine fizice in sudul Romaniei.

Daca ne vizitati magazinele veti constata ca avem o experienta vasta si suntem capabili sa gasim cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

2) SUNTEM DOTATI CU SERVICE

Pentru toate utilajele vandute va oferim service de calitate, piese de schimb originale pentru perioada de garantie sau postgarantie. Tot personalul de service este specializat si atestat.

3) CONSULTANTA GRATUITA

Va oferim consultanta gratuita in alegerea produsului in functie de nevoile dvs. Scopul nostru nu este sa va vindem rapid un produs, ci sa va oferim o solutie viabila si durabila. Este important pentru noi ca utilajul achizitionat sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. De accea primele intrebari puse clientilor nostri sunt: “la ce folositi utilajul ?” sau “ce suprafata de teren aveti?“. Impreuna cu dumneavoastra gasim solutia potrivita si ne asiguram ca ati facut investitia corecta.

4) OFERIM GARANTIE

La orice utilaj cumparat de pe situl nostru aveti o garantie de 24 luni in cazul persoaneleor fizice si 12 luni in cazul persoanelor juridice. Toate produsele vin insotite de certificat de garantie, carte tehnica in limba romana, factura .

5) REPREZENTAM MARCI DE RENUME

Colaboram cu cei mai cunoscuti producatorii de utilaje din lume:STIHL, MAKITA, BCS, HONDA, BRIGGS&STRATTON, SUBARU, KOHLER, PUBERT, MASALTA, STAGER, KIPOR, TEXAS, MARUYAMA, LOMBARDINI, BSR, ROTAKT, HECHT, PROWELD, BOSCH.


6) MONTAM SI PROBAM UTILAJUL

Se intampla de multe ori sa primiti un utilaj acasa si sa aveti dificultati in a monta utilajul sau probleme diverse in functionarea acestuia. Aveti posibilitatea in cazul in care cumparati de la noi, sa primiti utilajul complet montat si probat. Noi montam utilajul, facem plinurile de ulei, punem benzina, iar dumneavoatra va bucurati de produs fara probleme. In cazul in care optati pentru o astfel de livrare nu uitati sa mentionati acest lucru consultantului nostru de vanzari.

7) AVEM POLITICA DE RETUR


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.