Motocultor BCS 740 Power Safe HONDA 13 CP - motosape-motocoase

Buletin de știri

Motocultor BCS 740 Power Safe HONDA 13 CP

 • Putere motor HONDA - 13 CP
 • Viteze - 3 inainte /  3 inapoi
 • FABRICAT DE BCS - ITALIA
 • Pret pentru unitatea de antrenare

Detalii

BCS740ua

Comanda telefonic:

0770.417.358   0374.430.462

12 800,00 lei
TVA Inclus

» Adaugă la lista de dorințe

 •   Motor HONDA GX390  (13 CP)
 •   cutie de viteze robusta cu pinioane 
 •   3 viteze in fata, 3 in revers
 •   inversor rapid al sensului de mers
 •   priza de forta independenta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
 •   ambreiaj HIDRAULIC cu comanda manuala
 •   frana de lucru si parcare
 •   ghidon anti-vibratie reversibil si reglabil in inaltime si in lateral
 •   dispozitiv de siguranta MOTOR STOP combinat cu ambreiajul
 •   roti 5.00-10 cu janta reglabila

Film de prezentare  : http://youtu.be/JOILRq1b89k

 • Gama de motocultoare BCS este o gama complet profesionala in a caror fabricare s-au utilizat doar piese de inalta calitate si s-au folosit cele mai fiabile motoare. Modelul BCS 740 Power Safe  satisface atat necesitatile amatorilor cat si a profesionistilor, care au de lucrat  parcele , de pana la 4 Ha. Motoarele HONDA deosebit de fiabile fac din acest utilaj cea mai buna alegere de pe piata .Se poate folosi deasemenea si ca motocositoare .

Motcultivatorul BCS 740 dispune de o cutie de viteze cu 3 viteze inainte si 3 in revers, inversor rapid al sensului de mers, acesta permitand operarea cu o ampla gama de rapoarte adaptandu-se diverselor utilizari. Diferentialul cu blocaj este tot dotare de serie, iar ghidonul reglabil si reversibil permite utilizarea accesoriilor atat posterioare cat si anterioare. Franele pe tambur sunt cu comanda independenta pe cele doua roti.
Motoarele disponibile la aceasta varianta sunt unul pe benzina: HONDA GX 390 de 13 CP si unul diesel: YANMAR LN100 de 10 hp, ambele disponibile si in versiunea cu pornire electrica.
Aceasta masina a fost conceputa in vederea optimizarii raportului calitate pret. Si pentru modelul 740, ca si pentru restul motocultivatoarelor BCS, versatilitatea ramane darul principal ce valorizeaza produsul atat in utilizarea in agricultura cat si in lucrari de intretinere a spatiilor verzi.
PowerSafe
Ambreiajul hydraulic in baie de ulei PowerSafe permite orcui achizitionarea orcarui model de motocultivator BCS, cu posibilitatea utilizari acestuia mereu in totala siguranta, maximum de prestatii, cu avantajul unei tehnologii avangardiste deja utilizata in segmentul auto.


Cateva caracteristici ale noului ambreiaj:
Performanta: pentru utilizarea intregului potential si manevrabilitati utilajului fara a pune in pericol viata.
Fiabilitate: un ambreiaj hydraulic fara vreo intretinere sau reglaj, cu durata de viata practic nelimitata, chiar si utilizat in mod intensiv cu accesorii cu miscare alternativa (bara de cosire) sau inertiale (masina tuns gazon, tocator de iarba).
Siguranta: noul ambreiaj permite oprirea imediata a utilajului, multumita franei automate incorporate, si a accesoriului in momentul parasiri ghidonului.
Confort: eliminarea pasilor preliminari pentru pornirea motorului; acesta din urma ramane pornit chiar si in cazul abandonari comenzilor de catre operator; ergonomia comenzilor cu o maneta de ambreiaj moale si progresiva.

 http://www.bcsagri.it/index.php?id=2&L=1

NOTA !
Recomandam ca la achizitia unui motocultivator Power Safe – cu AMBREIAJ HIDRAULIC, sa se achizitioneze si un filtru hidraulic pentru primul schimb la 30 ore de functionare (schimbul de rodaj). Dupa aceasta prima schimbare de rodaj, filtrul hidraulic se va schimba din 100 in 100 ore de functionare.
Cod comanda filtru Hidraulic ( 58056208 ) ;  Pret filtru Hidraulic : 19 Euro (TVA inclus)

Pentru functionarea optima a transmisiei si ambreiajului motocultivatoarelor BCS, va recomandam
uleiul special conceput de BCS pentru sistemul Power Safe – POWERLUBE W7.
 
 Cod produs: 71120010 (ambalaj bidon de 5 L)  Pret Public: 41,00 Euro (TVA inclus)
 
 

Accesorii

FrezăMecanism transmisieBară cosire SF
FrezăMecanism
transmisie
Bară cosire SFBară cosire Europe Remorcă rabatabilă
 
Sapă pentru
cartofi
Plug reversibilGreutăţi
pentru roţi
Roţi cu ecartament
reglabil pentru
utilizarea plugului
 Greblă pentru
adunat fân
Tocător
de vegetaţie
Perie rotativă
de 100 cm
Turbină de
zăpadă
Remorcă
rabatabilă
Roţi metalica

 
Semănătoare
pe 3 rânduri
Cisternă
ierbicidat
Cărucior de
transfer
Roţi 5.00-12.00 

 

Accesorii BCS

 Pluguri

Două tipuri sunt compatibile: plug monobrăzdar şi plug rotativ la 180º. Recomandările noastre pentru pluguri sunt:
pentru 720/730 - 5.00-12 (roţi – greutăţi)
pentru 740 - 6.5/80-12 (roţi – greutăţi)
pentru 746 - 6.5/80-15 (roţi – greutăţi)

Rariţe (sapă pentru cartofi)
Versiuni compatibile: rariţă ajustabilă, adecvată mai ales pentru însămânţări şi brazde de irigaţie. Rariţă ajustabilă, montabil în spatele sapei rotative, adecvată pentru însămânţări şi brazde de irigaţie poate fi montată fără a dezasambla capota. Pentru a monta rariţa ajustabilă vă sugerăm: roţi 5.00- greutăţi 12 greutăţi pentru 720-730, roţi 6.5/80- greutăţi 12 pentru 740, roţi 6.5/80- greutăţi 15 pentru 746.

Sistem de cuplare rapidă accesoriilor
Pentru a schimba cu rapiditate accesoriile utilajului. Dispozitivul este format din două părţi: o bucşă montată pe utilaj şi o coadă fixată pe accesoriu. Pentru a monta accesoriul este suficient să introduceţi coada în bucşă şi să le blocaţi.

Bară cosire cu degete intermediare
Lăţimi disponibile: 115 şi 145 cm. Acestea sunt dotate cu tradiţionalele degete care protejează lamele şi sunt foarte utile pe iarbă, în general.

Bară cosire tip EUROPA
Lăţimi disponibile: 0.80 - 100 - 115 - 135 and 155 cm. Aceste bare anti-blocare sunt recomandate pentru iarba dură şi deasă specifică zonelor montane. „Tăietura de foarfecă" perfectă este garantată de materiale de înaltă calitate.

Sapă rotativă de 52cm
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii.

Sapă rotativă de 66cm
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare. Este o sapă rotativă îmbunătăţită, cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii.

Transmisie uscată
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia uscată necesită revizie preventivă şi lubrifiere.

Transmisie în baie de ulei
Bara de cosire are întotdeauna nevoie de transmisie pentru a funcţiona. Transmisia în baie de ulei înseamnă întreţinere redusă şi o durată mai lungă de funcţionare. Sunt compatibile cu variantele „normală" şi „scurtă".

Remorcă
Foarte utilă pentru încărcături uşoare, principalele sale caracteristici sunt: manevrabilitate şi dimensiune redusă. Poate fi ataşată direct la utilaj cu ajutorul propriului cârlig de cuplare, fără a demonta sapa rotativă. Are o capacitate de 400 kg. Dimensiunile cutiei sunt L = 150cm, l = 110cm Î = 26cm

Lamă curăţat zăpadă 100 cm
Ajustabilă, frontală.

Freză de zăpadă
Dotată cu turn de evacuare inoxidabil, ajustabil la 180° şi distanţă de evacuare reglabilă, este disponibilă în două versiuni: de 60 cm (recomandat pentru motoarele de 4 Kw) şi de 70 cm (Pentru a monta freza pe utilaje cu motor Diesel şi demaror electric, este necesar prelungitorul de 16 cm al accesoriului)

Perie de curăţat reglabilă
cu peri din fibră specială, pentru curăţire generală şi înlăturarea zăpezii.

Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm
Dotată cu sac colector frontal de 60 l., poate fi utilizată cu colector sau fără colector. Coasă rotativă pentru tuns iarba 56 cm nu este recomandată pentru utilajele cu motor Diesel.

Coasă rotativă pentru tuns iarba cu lamă dublă de 100 cm
cu sac colector frontal de 160 l. Necesită roţi de 4.0-10, 5.0-10 sau roţi Terra Tyre. Coasă rotativă pentru tuns iarba de 100 cm. necesită un motor mai mare de 7,5 KW

Coasă rotativă de mare capacitate de 80 cm (necesită roţi de 5.0-10)
Coasă rotativă de mare capacitate adecvată pentru ajustarea şi tăierea gazonului sau a malurilor denivelate. A nu se folosi cu motoare mai mici de 7,5 KW.

 • Producator BCS ITALIA
 • Pret intre 11.000 lei - 15.000 lei
 • Combustibil Benzina
 • Sistem transmisie Cutie de viteze - pinioane
 • Sistem pornire Manual cu demaror
 • Viteze 3 inainte / 3 inapoi
 • Putere 13 CP
 • Producator motor HONDA

Scrieți-vă părerea

Motocultor BCS 740 Power Safe HONDA 13 CP

Motocultor BCS 740 Power Safe HONDA 13 CP

 • Putere motor HONDA - 13 CP
 • Viteze - 3 inainte /  3 inapoi
 • FABRICAT DE BCS - ITALIA
 • Pret pentru unitatea de antrenare

Scrieți-vă părerea