Accesorii O-Mac

Accesorii O-Mac    

Daca ai o motosapa marca O-Mac sau un motocultor apartinand aceluiasi brand renumit in producerea de motoutilaje de calitate superioara, cel mai indicat este sa-i cumperi accesoriile potrivite, adica accesorii O-Mac. De ce? Este de la sine inteles ca acestea se potrivesc cel mai bine motosapei tale, deoarece sunt facute de acelasi producator, iar aceasta potrivire va duce la eficienta maxima in timpul lucrului, la rezistenta si durata mare de viata. In acest mod ai facut o investitie cu cap, care te va tine foare multi ani si cu care iti vei face treaba de minune!

 Accesorii O-Mac acum si in Romania 

Ca orice bun gospodar si gradinar, deopotriva, atunci cand alegi articole pentru a-ti face viata mai usoara doresti sa cumperi un brand renumit, un brand care sa-ti ofere garantia unei achizitii bine plasata. Tocmai de aceea, pentru a te convinge ca O-Mac este exact marca de care ai nevoie, haide sa vedem cine este O-Mac si cu ce se ocupa ea. 

Chiar daca pare destul de greu de crezut, O-Mac este un brand care a prins contur acum 10 ani si in Romania. Acest brand reuneste sub un singur nume marci celebre precum Stiga, Alpina, Castelgarden, SEP, Castor, Archer, Loncin, Blount – Carlton, Dongfeng, Apollo si Kasei. 

Care este scopul brandului O-Mac in Romania? Acela de a oferi solutii eficiente, viabile si ieftine pentru toti acei utilizatori romani care cauta o alternativa mai accesibila la marci celebre, dar mai scumpe, precum Stihl din Germania. In acest mod a crescut standardul de calitate, s-a diminuat efortul fizic depus de catre utilizatori si s-au imbunatatit lucrarile efectuate. 

Si cum motosapele O-Mac au devenit celebre pe tot teritoriul tarii era imposibil ca acest brand sa nu scoata pe piata si accesorii O-Mac atat de indispensabile pentru motosape. 

De unde pot cumpara accesorii O-Mac? 

Accesorii O-Mac pentru motosapele si motocultoarele O-Mac gasesti pe Motosape-motocoase.ro. Acesta este un magazin online care te serveste prompt si rapid cu accesoriile de care ai nevoie. Arunca si tu o privire in magazin si alege-ti accesoriile potrivite.

 Clasificare accesorii O-Mac de la Agromoto.ro 

Printre cele mai cautate accesorii O-Mac pe care Agromoto.ro ti le pune la dispozitie se numara:

1. Cositoarele cu tamburi. Acestea se pot folosi cu motocultoarele marca Loncin. Cum se ataseaza? Direct la priza de putere pe care motocultorul o prezinta. Au o greutate potrivita, ceea ce le face ideale pentru motosape si motocultoare.

2. Cuple speciale pentru rarita si pentru pluguri. Cuplele iti sunt indispensabile, ele sunt cele care te ajuta sa cuplezi cum trebuie diverse accesorii cum sunt raritele, plugurile de arat si cele pentru scosul cartofilor.
3. Mai multe modele de manicot. Se utilizeaza pentru motocultoare si te ajuta sa prinzi eficient accesoriile de motoutilaje. Sunt reglabile.
4. Roti de cauciuc.Sunt prevazute cu camere rezistente.
5. Roti metalice. Este vorba despre roti de fier care se ataseaza motocultoarelor marca O-Mac.
6. Pluguri de scos cartofii sau pluguri de arat sunt ideale pentru motosape si motocultoare.
7. Rarite. Acestea au inaltimea reglabila, iar sistemul aripilor poate fi si el reglat in functie de nevoi.
8. Kit de pornire. Acest kit este alcatuit dintr-o baterie si un suport pentru baterie, din coroana, alternator si instalatie pentru cablurile necesare.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 54

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Set Roti metalice AgroPro 40 cm manicot hexagon mic 23mm
  COSITOARE ROTATIVA MOTOCULTOR PRO SERIES 750 / O-MAC 750
  Pret special 1.149,00 Lei Pret standard 1.249,00 Lei
 2. POMPA APA 2" - APOLLO 100
  GREUTATI 34 KG MOTOCULTIVATOR O-MAC 732PS
  Pret special 480,00 Lei Pret standard 515,00 Lei
 3. POMPA APA 2" - APOLLO 100
  PLUG REVERSIBIL MOTOCULTIVATOR O-MAC 732PS
  Pret special 849,00 Lei Pret standard 899,00 Lei
 4. POMPA APA 2" - APOLLO 100
  LAMA ZAPADA MOTOCULTIVATOR O-MAC 732PS
  Pret special 1.499,00 Lei Pret standard 1.599,00 Lei

Articolele 1-16 din 54

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari