Accesorii Prisma

Accesorii PRISMA

 

Accesorii PRISMA – Solutii profesionale pentru profesionisti devotati agriculturii

 

Agricultura de calitate este realizabila prin implinirea a trei dimensiuni de egala importanta: dedicarea agricultorului, utilajele folosite si accesoriile cu care acestea sunt completate.

 

In timp ce aspecte precum dedicare si pricepere sunt rezultatul experientei, folosirea utilajelor si accesoriile de calitate sunt o conditie esentiala pentru rezultate productive.

 

Agricultura este o activitate care ofera satisfactii deosebite – Utilizarea accesorii de top este esentiala

 

Dintre tractoare, motocultoare si motosape, primelor doua li se pot atasa o sumedenie de accesorii, fiecare jucand un rol unic si indeplinind functii specifice. Odata ce detineti utilajul sau motorul, puteti schimba accesoriile ori de cate ori incepeti o alta activitate agricola. Una din companiile cele mai cunoscute de la care comerciantii obtin utilaje si accesorii este compania Prisma din Bulgaria. Angajatii firmei sunt specializati in productia de motosapte, motocultoare, generatoare, motoare, echipamente si accesorii pentru orice fel de activitate agricola.

 

Accesoriile Prisma se potrivesc pentru utilajele folosite in mai multe tipuri de activitati precum:

 

  • Agricultura si gradinaritul;
  • Peisagistica;
  • Constructii;
  • Pomicultura, viticultura sau horticultura.

 

Accesoriile agricole Prisma au roluri bine-definite si sunt realizate din materiale durabile care imbunatatesc performanta utilajelor la care sunt atasate. Principalele accesorii Prisma pe care le gasiti si in magazinul nostru, Agromoto.ro, sunt:

 

  • Pluguri pentru arat

 

Sunt cel mai utilizate accesorii care pot fi atasata la motocultor. Este important ca acesta sa aiba o rezistenta sporita, ca sa nu se uzeze dupa utilizari frecvente. Cum actioneaza acesta? Asa cum ii spune si numele, acest plug ara si prelucreaza solul, pregatind brazdele;

 

  • Pluguri pentru extragerea cartofilor

 

Desi numele lor face referire la un scop foarte particular, acestea pot fi folosite pentru orice fel de tuberculi. Sunt dotate cu gheare care inlatura pamantul de pe tuberculi si ii propulseaza in exterior. Folosirea unui astfel de plug elimina total munca manuala de scoatere a cartofilor, una din cele mai extenuante activitati agricole;

 

  • Rarite

 

Se ataseaza motocultoarelor si pot fi reglate. Aceastea prelucreaza solul si il pregatesc pentru plantare. Au o greutate relativ mica si un design ergonomic care asigura posibilitatea utilizatorului de a fi manipulate eficient si rapid;

 

  • Prasitoare

 

Prasitoarele sunt atasate motocultorului si sunt folosite la inceputul perioadei agricole pentru a inlatura buruienile din pamant si reprezinta o modalitate excelenta de a diminua eforturile manuale depuse de agricultori. Pe langa inlaturarea buruienilor, agricultorii considera ca prasitoarele sunt foarte bune pentru afanarea solului;

 

  • Alte accesorii

 

Pe langa accesoriile de baza, oferim si alte produse de care puteti avea nevoie, de exemplu: roti, manicoti, motoare sau pluguri reversibile. Prisma s-a remcarcat mai intai pe piata din Bulgaria, iar apoi utilitatea accesoriilor a devenit recunoscuta international, in special in Romania.

 

In cadrul magazinului nostru online oferim doar produse atent selectionate, de la companii care fabrica produse premium, renumite pentru calitate, durabilitate si manevrabilitatea lor deosebit de usoara. Accesoriile Prisma sunt destinate profesionistilor care stiu ca performanta accesoriilor determina usurinta procedurilor agricole de lucru.

 

Sustinem agricultura de calitate pana in cele mai mici detalii

 

Specialistii nostri sunt concentrati sa asigure produse de top facilitand servicii de consultanta eficiente cu clientii si, in general, pe oferirea unei experiente de cumparare complete si placute. Daca nu sunteti multimiti, va oferim banii inapoi fara nicio problema. Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire, contactati specialistii Agromoto.ro.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

1 articol

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari