Biciclete electrice

Biciclete electrice

De la biciclete electrice la triciclete si chiar scutere

Pe an ce trece, bicicletele electrice se bucura de o notorietate din ce in ce mai pregnanta in randul clientilor care inteleg importanta protejarii mediului inconjurator.

Din moment ce interesul fata de autovehicule scade in majoritatea oraselor mari, aceste biciclete electrice sunt o alegere din ce in ce mai des intalnita. Pentru a beneficia de avantaje suplimentare, bicicletele electrice sunt o solutie recomandata de foarte multi cunoscatori.

Atat in mediul urban, cat si in cel rural, bicicletele sunt de o utilitate deosebita care nici nu mai e nevoie sa fie mentionata. In plus, bicicletele electrice satisfac anumite considerente precum parcurgerea mai rapida a distantelor si depunerea unui efort mecanic mult mai scazut.

Viitorul tehnologic e deja acum

Varsta sau afectiunile medicale pot fi adevarate obstacole pentru folosirea de biciclete clasice, iar unii, desi ar vrea sa le foloseasca, nu isi permit sa isi piarda energia pe care ar trebui sa o canalizeze pentru alte lucruri. Din acest motiv, alternativele electrice reusesc sa ofere acelasi privilegiu si altor oameni.

Magazinul nostru, Motosape-Motocoase.ro, desi in principal renumit pentru articolele agricole, ofera si o gama variata de biciclete electrice performante, pentru clienti implicati in domenii de activitate si interes foarte variate.

Am observat ca avantajele cumpararii unei biciclete, triciclete sau scutere electrice au provocat o crestere a interesului atat pe plan global, cat si in Romania.

Principalele beneficii sunt:

  • Design ergonomic - Impatimitii bicicletelor clasice se pot bucura la fel de mult de alternativele electrice, acestea avand o configuratie similara, pe baza de motor si acumulator;
  • Costuri reduse raportate la distanta - De cele mai multe ori, energia electrica consumata de o bicicleta electrica pe distante scurte si medii este mult mai ieftina decat benzina, tarifele taxi-urilor sau ale autobuzelor;
  • Fara necesitati de ordin legal si financiar - Aceste autovehicule electrice functioneaza la viteze maxime prestabilite, pe distante ceva mai scurte, iar asta permite oricui sa foloseasca o bicicleta, o tricicleta sau un scuter electric, fara a plati impozite si taxe de inmatriculare, exact ca in cazul bicicletelor obisnuite;
  • Efortul depus este mult mai mic - In cazul celor cu activitati intense si preocupari care consuma mult timp, utilizarea bicicletei in scop practic primeaza in fata utilizarii ca hobby. Din acest motiv, bicicletele electrice vin in ajutorul celor ce vor sa faca drumuri dese, intr-un timp scurt si cu efort minim, nefiind necesar sa pedaleze la fel de mult.
 

Pe Motosape-Motocoase.Ro am impartit patru game de produse din aceasta categorie  pentru astfel de vehicule. Ne dorim sa venim in intampinarea oricarui tip de clienti, indiferent de preferinte si natura activitatilor derulate.

  • Trotinete electrice
  • Biciclete electrice
  • Triciclete electrice
  • Scutere electrice
 

Pe langa articolele electrice, vindem in magazinul nostru si mopede cu sistem electric, dar care functioneaza cu benzina.

Din nou, bicicletele electrice pot fi folositoare oricui, indiferent daca sunt folosite in mediul urban pentru deplasari sau relaxare, sau in mediul rural pentru a sprijini activitatile legate de comert sau agricultura.

Cele mai noi studii spun ca piata bicicletelor electrice va creste in continuare

Pe langa avantajele deja enumerate, un motiv solid este si faptul ca pretul partilor componente este in scadere, pe cand carburantul este din ce in ce mai scump.

Chiar daca esti interesat de biciclete si scutere electrice sau de utilaje si accesorii agricole, noi te asteptam sa alegi produsele noastre si sa te bucuri de perfomanta unor investitii de viitor, cu accent pe protejarea mediului inconjurator.

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Produse

Articolele 1-16 din 50

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 50

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari