Viticultura, vinificatie

Viticultura, vinificatie

 

Vinul este o licoare adorata in toate cele patru puncte cardinale ale planetei, iar obtinerea lui este o activitate cunoscuta de mai toate popoarele lumii. Deoarece la noi multi gospodari si-l prepara acasa, pe cont propriu, din via personala sau chiar din strugurii cumparati de pe piata, magazinul nostru vine in sprijinul celor pentru care viticultura, vinificatie si toate celelalte aspecte care tin de acest domeniu reprezinta fie o pasiune, fie o afacere. Veti gasi in gama noastra de produse cele mai importante echipamente care va pot ajuta la obtinerea unui vin de cea mai buna calitate, prin urmare, va invitam sa ne vizitati pentru a alege componentele de care aveti nevoie.

 

Instrumente folosite in viticultura, vinificatie

 

 Diferite tipuri de teascuri sau prese pentru struguri va asteapta, nu trebuie decat sa alegeti modelul care vi se potriveste. Avem astfel de dispozitive perfecte pentru gospodarii, dar si pentru fermele mici si mijlocii pentru care obiectul de activitate este viticultura, vinificatie sau comercializarea vinului. Daca detineti doar cativa butuci de vie in jurul casei, din care vreti insa sa obtineti o cantitate de vin delicios pentru dumneavoastra, familie si prieteni, puteti alege o presa de o capacitate mai mica, insa, daca intentionati sa preparati cantitati mai mari, tot la noi veti gasi modelul potrivit.

 

Zdrobitoare extrem de utile in viticultura, vinificatie

 

 Din instrumentele folosite in aceasta activitate nu poate lipsi zdrobitoarea si desciorchinatoarea. Sunt dispozitive extrem de necesare atat intr-o gospodarie, cat si intr-o ferma viticola, cu care veti prelucra intr-o maniera mult mai usoara strugurii pe care intentionati sa-i transformati in vin. Rolul acestor instrumente este de a separa boabele de ciorchini si de a zdrobi pielita pentru a curge mustul din ele. Ca si in cazul preselor, gama noastra este foarte variata, incat, indiferent de cantitatea de struguri pe care doriti s-i prelucrati, puteti achizitiona modelul perfect adaptat necesitatilor dumneavoastra.

 

Daca aveti o afacere in acest domeniu, puteti alege tipul electric de zdrobitoare, cu ajutorul careia activitatea dumneavoastra va prinde un contur mult mai clar, veti mari productivitatea si eficienta, ceea ce duce implicit la cresterea veniturilor si a beneficiilor.

 

Viticultura, vinificatie si comercializarea vinului

 

 Vinul odata obtinut, trebuie depozitat sau comercializat, iar pentru acest lucru aveti nevoie de o serie de accesorii cu ajutorul carora sa realizati conditiile de stocare, de transport si depozitare, pentru a nu fi alterata in nici un fel calitatea produsului.

 

Magazinul nostru va pune la dispozitie aceste accesorii atat de utile in viticultura, vinificatie si comercializarea vinului, cum ar fi sisteme de imbuteliere, pompe de transvazare, filtre cu placi sau placi filtrante. Alaturi de toate acestea, puteti achizitiona cel mai calitativ furtun de tras vinul, fabricat din PVC, inzestrat cu o spirala incorporata, din otel. Desi rezistent la socuri si la temperaturi scazute sau ridicate, acest tip de furtun este extrem de flexibil, manuirea lui facandu-se cu multa usurinta. Tot din categoria accesoriilor puteti alege eventual un sorb de aspiratie pentru pompa dumneavoastra.

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 357

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 357

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari