Accesorii motosapa motocultor

Accesorii motosape

O motosapa este acel utilaj agricol care te ajuta sa-ti sapi gradina rapid si eficient, sa scapi de buruieni, sa insamantezi  si chiar sa fertilizezi solul, astfel incat sa obtii productie de calitate, fara sa depui efort si fara sa investesti timp prea mult in lucrarile pe care le ai de executat. Pe langa faptul ca trebuie sa cunosti instructiunile de folosire ale motosapei, instructiuni de protectia muncii, cat si cum sa intretii corect o motosapa, este important sa cunosti si care sunt acele accesorii motosape, care fac din aceasta motounealta un utilaj agricol multilateral ce poate implini functiile mai multor utilaje clasice intr-unul singur.

 

Clasificare accesorii motosape

Printre cele mai cunoscute accesorii pentru motosape se numara:

-          plugul reversibil;

-          semanatoarea;

-          prasitoarea;

-          rarita;

-          lama pentru buldozer;

-          freza pentru zapada;

-          coasa;

-          remorca.

De asemenea, pe langa aceste accesorii care transforma motosapa intr-un ajutor de nadejde, mai exista si accesorii sub forma de consumabile cum sunt uleiul necesar fiecarei marci de motosapa in parte, filtrele pentru o buna functionare si piesele de schimb.

Accesoriile pentru motosape intrunesc chiar peste o suta de articole, mai ales daca este sa luam in considerare ca exista multe marci de motosape si fiecare are piesa sa. Tocmai de aceea, putem sa amintim de celebrele accesorii O-mac, Rotakt, Pubert, BCS, BSR, Texas, Kipor, Szentkiraly, Progarden, Viking si Agrigarden – MTZ.

 

Sfaturi practice pentru utilizare accesorii motosape

Plugul este accesoriul cel mai cautat al unei motosape. Acesta se utilizeaza toamna, imediat dupa recoltare. El asigura aerisirea pamantului si-l pregateste si pentru lucrarile ce vor avea loc in primavara. Daca ai o gradina mai mica in spatele casei sau solarii este indicat sa-ti cumperi pluguri a caror adancime de lucru sa fie cuprinsa intre 100 de mm si 250 de mm.

Cutitele se folosesc, in special, primavara si se utilizeaza pentru insamantare.  Pamantul trebuie sa fie dezghetat. Cutitele te ajuta sa transformi intr-un sol nisipos si fin bulgarii si aratura facuta inca din toamna. Forma curbata a cutitelor permite ca solul sa fie perfect prelucrat. Adancimea ideala pana la care trebuie sa lucreze cutitele este cuprinsa intre 250 mm si 300 mm.

Rarita se foloseste dupa ce cuttele si-au facut treaba. Ea este cea care te ajuta sa pregatesti santurile perfecte pentru insamantare. Pentru a te bucura de santuri uniforme trebuie sa orientezi aripile raritei la maxim, inspre exterior. Dupa ce insamantarea a avut loc, trebuie sa inchizi una dintre aripile raritei. De ce? Acest lucru te va ajuta sa astupi uniform samanta.

Cultivatorul unei motosape este cel care te ajuta sa scapi de buruieni si pir. Sunt recomandate cultivatoarele care au 3 randuri de cutire. Acesta sectioneaza radacinile buruienilor, patrunzand la o adancime de 100 mm - 120 mm.

 

De unde cumpar accesorii motosape?

Accesorii de calitate pentru motosape gasesti pe Motosape-motocoase.ro. Acest magazin online iti pune la dispozitie foarte multe accesorii apartinad unor marci cu renume in producerea de motosape si accesoriile lor specifice.

Intra online si fa si tu o incursiune in lumea accesoriilor pentru motosape de la Motosape-motocoase.ro. Preturile sunt acceibile, stocurile sunt mereu actualizate, iar transportul se face rapid, printr-un curier. Nu trebuie decat sa dai comanda online sau sa iei legatura telefonic cu un reprezentant Motosape-motocoase.ro si sa te bucuri de achizitiile facute!

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 129

pe pagina
Setati ascendent
  1. Remorca ProGARDEN Campo RM600C 600kg 1 osie prindere bolt
    Remorca ProGARDEN Campo RM600C 600kg 1 osie prindere bolt
    Pret special 1.890,00 Lei Pret standard 2.098,00 Lei

Articolele 1-16 din 129

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari