Motoare

Motoare termice sigure si eficiente la preturi incredibile!

Noi iti pune la dispozitie motoare termice pentru diverse utilaje si echipamente agricole asa cum sunt motocultoarele, generatoarele, pompele de apa, utilajele pentru constructii si multe altele. Toate aceste motoare apartin celor mai cunoscuti producatori si prin urmare, poti fi sigur ca utilajele tale vor functiona la randament maxim. Ne dorim ca toti clientii nostri sa se bucure de calitatea superioara a produselor noastre si de aceea, toate produsele sunt oferite spre vanzare impreuna cu un certificat de garantie, iar pentru un plus de siguranta, echipa noastra le furnizeaza si servicii de montare si reparatii pentru o mai buna functionare.

Motoare pentru utilajele tale

Principiul de functionare al acestor motoare are la baza combustibilul lichid si caldura emanata in urma procesului mecanic. Cu diferite performante, motoarele pe care le gasesti la noi pot fi folosite pentru o varietate de aplicatii. Realizarea lor s-a facut tinand cont de normele legislative in vigoare si in conformitate cu legile de protectie a mediului inconjurator. De la noi, poti achizitiona motoate Honda, motoare Kipor, motoare Loncin, motoare Bsr si motoare Stager. Toate aceste motoare prezinta diferite caracteristici si in functie de ele si de nevoile tale, tu sa poti sa iti alegi produsul pe care ti-l doresti.

Daca vei opta pentru motoare Honda, trebuie sa stii ca acest producator este unul dintre cei mai longevini producatori de motoare. Motoarele sunt special concepute ca sa nu consume mult combustibil, sa fie usor de manevrat si exploatat, sa aibe un cuplu motor bun si putere suficient de mare pentru  a face fata si celor mai provocatoare misiuni, sa nu produca zgomot foarte mare si nici emisia de gaze de esapament sa nu fie ridicata. Pe de alta parte, motoarele Kipor pot fi motoare pe benzina sau diesel cu unul sau doi cilindri. Sunt ideale pentru a fi folosite pentru utilajele de constructii si pentru cele de gradinarit.

Poti opta pentru motoare Bsr atunci cand este vorba despre utilaje agricole, pentru gradinarit etc. Aceste motoare sunt in 4 timpi, iar benzina este combustibilul care se foloseste. Motoarele Stager sunt utilizate atat in domeniul casnic, cat si in utilaje si echipamentele agricole. Este vorba despre motoare monocilindru in 4 timpi pe baza de benzina cu un sistem de pornire electric sau la sfoara. Motoarele Loncin se diferentiaza de celelalte tipuri prin nivelul de zgomot destul de scazut, prin puterea mare (de pana la 13 CP) si prin faptul ca dispune de filtru de hartie. In functie de nevoile tale, alege motorul de care ai nevoie si cu siguranta, nu vei fi dezamagit!

Apeleaza la noi atunci cand esti in cautare de motoare pentru utilajele tale!

Noi te ajutam sa alegi motorul de care ai nevoie dintr-o varietate de astfel de motoare care pot fi folosite pentru o gama variata de utilaje: pentru agricultura, pentru gradinarit, pentru livezi etc. Tot la noi gasesti si alte produse precum aparate de muls, motocultoare, generatoare de curent. Tractoare agricole, pompe de apa, motosape etc. Raportul calitate-pret este unul excelent, iar pentru a fi sigur de asta iti furnizam garantie, servicii de montaj si reparatii pentru fiecare produs. Ce poate fi mai simplu? Te asteptam sa ne vizitezi pe motosape-motocoase.ro!

Preturi de nerefuzat la motoare pe motosape-motocoase.ro!

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 69

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 69

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari