Motocultoare

Motocultoare

Dimensiuni reduse, constructie simpla si motor de putere mica. Aceasta este pe scurt descrierea unui motocultor, echipament indispensabil muncii agricole. Ceea ce nu reiese insa din descrierea sumara a produsului, este faptul ca un motocultor este responsabil de eficienta activitatii depuse, de imbunatatirea calitatii si de confortul utilizatorului.

Kipor, Honda, Apollo, Pubert, BSR, Pasquali, Ferrari, Loncin, Texas, sunt doar o mica parte din marcile de motocultoare comercializate de motosape-motocoase.ro, locul de unde cumperi rapid si ieftin utilaje/echipamente/accesorii agricole si pentru gradinarit.

Cu alte cuvinte, noi iti punem la dispozitie o oferta impresionanta de motocultoare, toate furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu! Gasesti in oferta de motocultoare, toate tipurile de care ai nevoie pentru prelucrarea solurilor si pentru intretinerea adecvata a gradinilor. Acestea permit accesorizari dintre cele mai diverse, pentru obitinerea unor rezultate notabile!

Datorita rolului sau, motocultorul este  o unealta deosebit de practica in orice gospodarie, asigurand timpi redusi de executie, confort in timpul lucrarilor si eficienta crescuta. Renunta asadar, la clasicele pluguri, sape sau alte unelte si achizitioneaza echipamente inovatoare si puternice capabile sa transforme munca obositoare de camp, intr-o activitate placuta si lipsita de efort!

Prin diversitatea ofertei dar si prin preturile avantajoase avem posibilitatea de a indeplini cele mai inalte cerinte ale clientilor!

Motocultoare-Bucura-te de eficienta unor echipamente multifunctionale!

Folosite in special de fermierii cu experienta in prelucrarea tuturor tipurilor de sol, motocultoarele au devenit accesorii la mare voga si in randul gospodarilor si utilizatorilor casnici ce au de intretinut culturi reduse ca dimensiune.

Cunoscut si sub denumirea de cultivator, motocultorul este utilizat in prelucrarea pamantului in vederea pregatirii acestuia pentru insamantare de culturi diverse. Datorita constructiei simple si a dimensiunilor reduse, acesta are capacitatea de a pregati o suprafata de teren, intr-un mod rapid si simplu.

Care este avantajul acestor unelte? Un motocultor poate fi utilizat pentru orice tip de cultura agricola: pomi, vie, legume, flori, plante medicinale, fanete, culturi de camp prasitoare-porumb, floarea soarelui, sfecla, cartofi, etc.

Echipate cu motor de putere mica, intre 3 si 12 CP, motocultoarele pot fi conduse de o singura persoana cu ajutorul unui ghidon.

Principiul functionarii unui motocultor consta in maruntirea solului prin patrunderea sa in toata suprafata de contact, fiind necesara doar o singura trecere. Si avantajele nu se opresc aici: acesta are proprietatea de a nivela solul prelucrat cu exactitate si de a indeparta pietrele de la suprafata in lateral. In plus, motocultorul ofera confort in timpul utilizarii, vibratiile fiind reduse iar manevrabilitatea imbunatatita, indiferent de caracteristicile suprafetei ce urmeaza sa fie prelucrata.

Iata de ce merita sa comanzi motocultoare de pe motosape-motocoase.ro

Motosape-motocoase.ro iti pune la dispozitie cea mai mare diversitate de motoculotoare prezente la ora actuala pe piata. Catalogul nostru aduna firme de renume in domeniu, calitatea motocultoarelor comercialziate fiind garantata!

Poti comanda simplu si rapid motocultoare marca Kipor, Honda, Apollo, Pubert, BSR, Pasquali, Ferrari, Loncin, Texas, dar si multe altele, la preturi avantajoase! Odata comandate, motocultoarele sunt livrate in orice zona a tarii impreuna cu factura, ambalajul original, manualul de instructiuni in limba romana, plus garantia de 2 ani!

Nu stii niciodata cand ai nevoie de un motocultor de ultima generatie, asa ca profita de preturile mici si achizitioneaza-l acum !

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 340

pe pagina
Setati ascendent

Articolele 1-16 din 340

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari