Mori si tocatori

Tocatoarele vegetatie reprezinta un ajutor practic si de nelipsit in activitatile de gradinarit, utilizarile sale fiind directionate in scopul reducerii volumului maselor organice, astfel incat sa rezulte ingrasamant vegetal ori substantele necesare prepararii compostului. Daca printre activitatile dvs. se numara si gradinaritul, atunci cu siguranta veti fi interesat de tocatoare vegetatie eficiente, care sa creasca productivitatea muncii dvs., cum sunt cele oferite de magazinul online motosape-motocoase.ro.

Care sunt avantajele utilizarii unor tocatoare vegetatie sau de ce aveti nevoie de astfel de dispozitive

 

Tocatoarele vegetatie reprezinta inovatii create in scopul eficientizarii muncilor de gradinarit, fiind destinate, asa dupa cum a fost mentionat deja, in scopul reducerii volumului maselor organice pentru obtinerea ingrasamantului vegetal ori a substantelor ce vor fi necesare in prepararea compostului.

O descriere detaliata a avantajelor ce pot fi obtinute in urma achizitionarii unor tocatoare vegetatie din oferta magazinului online motosape-motocoase.ro ar fi cu siguranta de folos in identificarea precisa a motivelor pentru care si dvs. aveti nevoie de astfel de echipamente. Mai intai, trebuie sa stiti ca tocatoarele vegetatie reprezinta o necesitate in dotarea municipalitatilor si a fermelor mici, fiind totodata deosebit de folositoare in tocarea vegetatiei din paduri, in functie de modelul ales. Acestea servesc totodata la tocarea furajelor sau pe post de moara, putand fi manevrate fara a intampina probleme si pe terenuri dificile. Tocatoarele vegetatie din oferta noastra mai au avantajul de a putea fi utilizate atat pentru terenuri arabile, cat si pentru pasuni, fiind de fapt destinate uzului universal. Iar pentru ca setul de beneficii al tocatoarelor vegetatie disponibile in magazinul motosape-motocoase.ro sa fie complet, ele sunt prevazute cu armura de protectie impotriva daunelor, dispun de ambreiaj de frictiune si carcasa pentru rotor, au intreaga suprafata a corpului acoperita cu un strat protector si taie toate resturile vegetale in segmente mici, indiferent ca este vorba despre pasuni sau pajisti, resturi vegetale de pe camp cum sunt porumbul, diferiti arbusti ori floarea soarelui.

Iar pentru a raspunde cu promptitudine si profesionalism necesitatilor dvs., magazinul motosape-motocoase.ro va ofera trei modele de tocatoare vegetatie, respectiv tocator Makita, tocator furaje si tocator cereale de tip moara.

Tocatoare vegetatie de calitate superioara la preturi excelente si adaptate unor multiple scopuri sunt disponibile in oferta magazinului virtual motosape-motocoase.ro

 

Tocatoarele vegetatie reprezinta echipamente imeprios necesare in activitatile de gradinarit, cele din oferta motosape-motocoase.ro fiind adaptate unor diferite tipuri de terenuri, dispunand de protectie sporita impotriva daunatorilor pentru a avea o durata de viata indelungata si fiind prevazute cu functii diferite astfel incat sa se plieze pe cerintele diverse ale activitatilor de gradinarit.

In oferta noastra veti descoperi tocatoare vegetatie de tip Makita, cu design modern si motor puternic, dotat cu manere pe ambele parti pentru a permite un control ferm si un transport usor. Un alt tip de tocator vegetatie este cel de furaje care este multifunctional si se foloseste de un motor electric monofazat. In fine, tot in oferta motosape-motocoase.ro se gaseste si tocatorul de cereale tip moara, care se aseamana foarte mult cu cel pentru furaje, de care il diferentiaza doar cateva aspecte legate de lungime, latime, inaltime, greutate etc.

Pentru ca activitatile dvs. de gradinarit sa capete o eficienta crescuta si sa aiba rezultate tot mai bune, achizitionati tocatoare vegetatie de cea mai buna calitate din oferta magazinului motosape-motocoase.ro.

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 58

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Tocator de crengi electric STIHL GHE 260.0 putere 2900W
    Tocator de crengi electric STIHL GHE 260.0 putere 2900W
    Pret special 2.199,00 Lei Pret standard 2.499,00 Lei
  2. Tocator de gradina electric STIHL GHE 105.0 230 V 2200 W
    Tocator de crengi electric STIHL GHE 105.0 putere 2200W
    Pret special 1.129,00 Lei Pret standard 1.350,00 Lei

Articolele 1-16 din 58

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari