Placi compactoare

Cum sa gasesti placi compactoare performante pentru proiecte solide

 

 

Pentru a economisi timp pretios este necesar ca in activitatile de constructie sa utilizam utilaje specifice si adecvate. Un utilaj folosit adesea de profesionisti il reprezinta masinile cu placi compactoare. Acest sistem este folosit in constructii pentru netezirea solului si a materialelor de pe suprafata lui, prin vibratie sau  lovire frecventa.

 

Utilitatea placilor compactoare

 

Orice suprafata peste care este pus pietris, sau peste care sunt montate pavele de beton sau nisip, va deveni neteda daca se trece de cateva ori peste ea cu placi compactoare. Suprafetele nu devin doar netede, ci si drepte, dense si impermeabile.

 

Rezultatele in urma actionarii cu placi compactoare sunt  urmatoarele:

 • Un sol mult mai solid
 • O suprafata mult mai dreapta si neteda
 • Impermeabilitate crescuta
 • Solul obtine capacitatea de a sustine greutati mult mai mari

 

Pentru o placa compactor performanta la pret avantajos consulta oferta magazinului Agromoto.ro, si alege dintr-o gama variata de utilaje disponibile.  Spre deosebire de alte branduri, placile compactoare comericalizate aici reusesc sa atinga un nou nivel de performanta, sustinut de urmatoarele avantaje pentru beneficiari:

 

 • Se manevreaza usor si confortabil, cu un minim de instruire prealabila;
 • Compactarea propriu zisa este eficienta si ofera netezime, densitate si impermeabilitate suprafetelor;
 • Se intretin si curata foarte usor, demontarea realizandu-se intr-un timp scurt;
 • Chiar si in timpul functionarii, utilizarea lor este confortabila deoarece sunt prevazute cu amortizoare pentru a nu resimti vibratiile;

 

 

Placile compactoare de la producatori profesionisti sunt alternative ideala la folosirea de altfel de utilaje, fie ele nededicate sau foarte ieftine.

 

Striveste concurenta

 

La fel ca firmele produselor pe care le comercializam, la Agromoto.ro  punem un accent solid pe multumirea clientilor: clientii nostri sunt asigurati ca livram numai produse de top, care ajuta la executarea mai rapida, mai eficienta si mai placuta a diferitelor lucrari.

Recomandam ca inainte de a face o achizitie sa verificati cu atentie caracteristicile tehnice ale produselor pentru a fi siguri ca produsul achizitionat este corespunzator cazului dumneavoastra particular.

Urmariti informatiile relevante precum cele referitoare la capacitatea motorului, frecventa vibratiei sau a lovirii, capacitatea rezervorului, greutatea utilajului sau tipul rotilor. Daca nu sunteti siguri pentru ce produs sa optati, sau sunteti interesati de explicatii suplimentare, va stam la dispozitie cu asistenta specializata din partea echipei noastre de profesionisti!

 

 

Cum poti comanda

Folosirea placilor compactoare sau vibratoare de calitate asigura o densitate mult mai buna a solului si o nivelare mult mai eficienta decat in cazul folosirii unor placi ieftine, de la producatori necunoscuti.

 

Ati analizat oferta si ati luat la cunostinta atat avantajele produselor de top, cat si caracteristicile tehnice? Daca da, tot ce ramane de facut este sa comandati un astfel de utilaj. Va garantam ca orice produs Agromoto.ro este cu adevarat performant si ofera satisfactie atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Consultati cu incredere si celalalte produse oferite de noi. S-ar putea sa ramaneti suprinsi!

 

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

Articolele 1-16 din 39

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Placa compactoare Masalta MS90-3 Robin EX17 5.7CP
  Placa compactoare Masalta MS90-3 Robin EX17 Putere motor 5.7CP
  Pret special 3.854,70 Lei Pret standard 4.283,00 Lei
 2. Mai compactor Masalta MR75R 4cp
  Mai compactor Masalta MR75R 4cp
  Pret special 7.700,00 Lei Pret standard 8.837,00 Lei
 3. Mai compactor CV 70 H motor Honda GXR 120
  Mai compactor CV70 H motor Honda GX 100 Putere motor 3CP
  Pret special 6.050,00 Lei Pret standard 6.640,00 Lei
 4. Mai compactor Media Line ML-M80 motor 4 CP 1l ulei AgroPro
  Mai compactor Media Line ML-M80 motor 4 CP 1l ulei AgroPro
  Pret special 3.956,00 Lei Pret standard 4.260,00 Lei

Articolele 1-16 din 39

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari