Bidoane de transport

Bidoane de transport Agromoto.ro – beneficiile recipientelor EMT

Cand desfasuram munci agricole ne folosim de o sumedenie de elemente ajutatoare. Fiind un domeniu cu mai multe ramuri si cu cerinte specifice, agricultorii se folosesc atat de masini agricole si unelte, cat si de accesorii pentru depozitare si transport. Calitatea acestora ocupa un loc fruntas, pentru ca oricine isi doreste rezultate cat mai bune.

Pentru transportul fructelor si legumelor folosim ladite sau cosuri fara nicio problema, insa produsele lichide precum laptele, sucul de fructe, mierea sau vinul necesita bidoane speciale. De ce avem nevoie de bidoane speciale, totusi? Exista 3 motive principale:

  • Lichidele se pot contamina mult mai usor in mediul inconjurator
  • Acestea rezista mai putin sau au un termen de valabilitate mai mic in anumite etape de transport si procesare
  • Natura lor lichida le face mai greu de transportat, deci necesita o atentie mai mare si bidoane dedicate

Agromoto.ro ofera clientilor sai accesorii simple si de calitate extra – Bidoanele de transport

Asa cum am spus, natura laptelui si a altor lichide transportate fac din acestea produse care trebuie manevrate cu atentie si rapiditate. Laptele, spre exemplu, trebuie transportat cu un bidon de aluminiu sau inox pentru ca la fermele mari sau la cele care vand produsele catre fabrici, acesta face mai multe drumuri.

Orice pahar bun si curat de lapte pe care il bem a fost in prealabil transportat si prelucrat in cele mai bune conditii, iar bidoanele de transport dedicate sunt cu siguranta o parte importanta.

Asadar, in magazinul nostru puteti comanda bidoane de calitate premium, apartinand de brandul EMT, un nume foarte intalnit pe piata agriculturii profesionale.

Puteti consulta oferta in numai cateva clickuri, insa daca va intrebati de ce ati cumpara bidoane EMT, si nu alt tip, va raspundem printr-o serie de avantaje:

 

Material – bidoanele de transport EMT sunt facute din aluminiu sau inox de calitate superioara

Etanseitate – bidoanele au un sistem de inchidere etans care nu permite pierderea sau scurgerea lichidului

Rezistenta – atat designul, cat si materialele folosite fac din bidoanele EMT niste accesorii deosebit de rezistente la socuri

Functionalitate – desi de cele mai multe ori se folosesc pentru lapte, bidoanele EMT sunt excelente si pentru alte substante, cum ar fi vinul, mierea, sucul de fructe si nu numai

Straturi speciale – Atat in exterior cat si in interior, exista niste straturi speciale menite sa impedice patarea bidoanelor si respectv dezvoltarea bacteriilor

In functie de necesitati, puteti comanda direct de pe Agromoto.ro bidoane de la 10 pana la 50 de litri. Numele EMT va garanteaza ca substantele transportate se vor mentine in cea mai buna stare posibila.

Bidoanele de transport oferite de noi se pliaza pe standardele cele mai inalte de calitate si reprezinta un accesoriu deosebit de util pentru orice agricultor sau producator care pune accent pe atingerea acestor cerinte.

 

Agromoto.ro este magazinul ideal pentru comandarea acestor bidoane de transport. Pe langa beneficiile produselor EMT, noi va oferim o serie de servicii si avantaje suplimentare pentru a va convinge de cat de important este sa avem clienti multumiti.

Magazinul nostru va sta la dispozitie cu:

  • O gama foarte variata de masini, accesorii, aparate si utilaje pentru gradina sau casa
  • O oferta alcatuita exclusiv din produse de top
  • Asistenta specializata din partea echipei
  • Oferte, reduceri si posibilitatea returnarii

 

Va asteptam cu toate aceste avantaje si cu tot ajutorul necesar!

 

 

Citeste mai mult > Ascunde descriere

12 Articole

pe pagina
Setati ascendent

12 Articole

pe pagina
Setati ascendent
Marius Voica
Consultant vanzari